Kültür - Sanat Kültürün kalbi Heritage İstanbul’da attı
Paylaş
Kültürün kalbi Heritage İstanbul’da attı

Restorasyon, Arkeoloji ve Müzecilik Teknolojileri Fuarı Heritage İstanbul 4. kez kapılarını açtı. Kültür atölyelerini, kültürel miras sohbetlerini, fuar ve konferansı 10 bine yakın kişi ziyaret etti

11-13 Nisan tarihleri arasında Hilton İstanbul Convention & Exhibition Center’da yapılan ve TG Expo tarafından organize eden Heritage İstanbul, T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı, Vakıflar Genel Müdürlüğü, İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Kültür A.Ş desteği ile Anadolu Kültürel Girişimcilik ana sponsorluğunda gerçekleştirildi.

Haberin Devamı

Heritage İstanbul; tarihi ve kültürel değeriyle sanatseverlerin büyük ilgisini çeken, kültürel ve sanatsal aktivitelerin gözde mekânlarından biri olan Şerefiye Sarnıcı’nda, ulusal ve uluslararası birçok konuşmacı ve katılımcıya davet verdi.

Heritage İstanbul ana konuşmacıları arasında Tarihçi – Yazar İlber Ortaylı, ICOM Mısır Başkan Yardımcısı Mohamed Abd El-Maguid, Tamschick Media+Space GmbH CEO’su Marc Tamschick, Tate Museum Dijital İçerikler Direktörü Hilary Knight, Haus der Kunst Müzesi Sanatçılar Kurumu Başkanı Berkan Karpat, Expona: Museum Exhibition Network Kurucu CEO'su Dr. Alex Susanna, "Narcos", "The Crown" gibi yapımlarda çalışan Ebru Sanatçısı Garip Ay yer aldı.

İtalya’nın önde gelen restorasyon şirketleri, İtalyan Restorasyon Birliği Assorestauro çatısı altında Heritage İstanbul’a katıldı.

Haberin Devamı

Heritage İstanbul, İstanbul Üniversitesi Müze Yönetimi bölümünün 10. yıl kutlamalarına ve müze yönetimi yüksek lisans öğrencilerinin mezuniyet törenine de ev sahipliği yaptı.