Futbol Kulüp resmen duyurdu: Flaş ayrılık!
Paylaş
Kulüp resmen duyurdu: Flaş ayrılık!

Beşiktaş yöneticisi Ahmet Kavalcı yaptığı açıklama ile Vagner Love'ın sözleşmesini feshettiklerini duyurdu. Ayrılık sonrası Brezilya ekibi Corinthians, Vagner Love ile 2020 yılına kadar sözleşme imzaladıklarını açıkladı.

Beşiktaş yöneticisi Ahmet Kavalcı, Vagner Love'ın sözleşmesini feshettiklerini açıkladı.

Haberin Devamı

Spor Toto Süper Lig'in 19'uncu haftasında Beşiktaş, BB Erzurumspor ile 1-1 berabere kaldı. Karşılaşmanın ardından Beşiktaşlı yönetici Ahmet Kavalcı takım ile ilgili açıklamalarda bulundu. Kavalcı, siyah-beyazlı oyunculardan Quaresma'nın durumunun sorulması üzerine, "Quaresma ile ilgili bir şey bilmiyorum. Ancak Vagner Love’ın sözleşmesini feshettik. Kendisiyle yollarımızı ayırdık" dedi.

CORİNTHIANS AÇIKLADI

Beşiktaş'ın Büyükşehir Belediye Erzurumspor ile 1-1 berabere kaldığı mücadele sonrası siyah beyazlı yönetici Ahmet Kavalcı'nın basın mensuplarına Vagner Love'ın sözleşmesini feshettiklerini açıklamasının ardından Brezilyalı futbolcunun yeni adresi de belli oldu. Aytemiz Alanyaspor'dan Beşiktaş'a transfer olduktan sonra kendisinden beklenen performansı sahaya yansıtamayan Love, Brezilya Ligi ekiplerinden Corinthians ile anlaşmaya vardı.

Haberin Devamı

Brezilya ekibinden yapılan açıklamada, yıldız futbolcu ile 2020'ye kadar sözleşme imzalandığını duyuruldu.