Magazin 7 Ekim 2022 Zuhal Topal’la Yemekteyiz haftanın birincisi kim oldu? 50 bin TL'yi kim kazandı?

7 Ekim 2022 Zuhal Topal’la Yemekteyiz haftanın birincisi kim oldu? 50 bin TL'yi kim kazandı?

Paylaş
7 Ekim 2022 Zuhal Topal’la Yemekteyiz haftanın birincisi kim oldu? 50 bin TL'yi kim kazandı?

Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de haftanın finali bugün ekranlara geldi. En yüksek puanı alan yarışmacı ise 50 bin TL ödülün sahibi oldu. Hafta içi her gün ekranlara gelen Zuhal Topal'la Yemekteyiz, haftanın son günü ise büyük ödül veriyor. Peki, 7 Ekim 2022 Zuhal Topal’la Yemekteyiz haftanın birincisi kim oldu? Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de kim kazandı? 50 bin TL'yi kim kazandı?

Yemekteyiz kim kazandı? Bu akşam ekrana gelecek olan son bölümde Yemekteyiz birincisi belli olacak. Finalde en çok puanı toplayan büyük ödülü kazanıyor. Yeni sezona başlayan Zuhal Topal'la Yemekteyiz finali bu hafta da heyecanını kaybetmedi. İşte Yemekteyiz haftanın birincisi...

Haberin Devamı

YEMEKTEYİZ KİM KAZANDI, 7 EKİM 2022 KİM BİRİNCİ OLDU?

TV8 ekranlarında yayınlanan yemek yarışması programı Zuhal Topal'la Yemekteyiz, 7 Ekim Cuma günü haftanın final bölümüyle ekranlara geldi. Hafta boyunca aldıkları puanlar sonucu en yüksek puanı elde eden yarışmacı, bugün 50 bin TL'nin sahibi oldu.

ZUHAL TOPAL'LA YEMEKTEYİZ PROGRAMINI KİM KAZANDI?

Haftanın birincisi ise son gün yarışmacısı Özdemir Bey oldu. Yarışmacı, 21 puan rakiplerinden, Zuhal Topal'dan ise 8 puan aldı. Toplamda 29 puana ulaşan Özdemir Bey 50 bin TL'nin sahibi oldu.