Magazin 89. bölümde Survivor'da kim elendi?

89. bölümde Survivor'da kim elendi?

Paylaş
89. bölümde Survivor'da kim elendi?

Survivor'da dün akşam eleme heyecanı yaşandı. Eleme adaylarından Damla Can, Turabi, Ümit Karan ve Hakan Hatipoğlu 4'lüsünden bir kişi adaya veda etti. Müthiş bir heyecana sahne olan son bölümde kimin elendiği merak konusu oldu.

Survivor'ın 89. bölümü dün akşam ekrana geldi. Survivor son bölümde Ünlüler ve Gönüllüler, hem ada oyunu hem de iletişim oyununa çıktılar. Gecenin sonunda da eleme heyecanı yaşandı. Nefes kesen konseyde bir yarışmacı adaya veda etti.

Haberin Devamı

SURVIVOR'DA KİM ELENDİ?

Survivor'da bu hafta ilk dokunulmazlığı Gönüllüler takımı, ikinci dokunulmazlığı ise Ünlüler almıştı. Böylelikle Damla Can, Turabi, Ümit Karan ve Hakan Hatipoğlu eleme potasına çıkmışlardı. Dün akşamki konseyde en az SMS oyu alan Ümit Karan oldu ve yarışmaya veda etti. Ümit Karan, adadan ayrılırken kendisini eleme adayı gösteren Mustafa Kemal Kurt hariç herkesle vedalaştı.

ADA OYUNUNU KİM KAZANDI?

Survivor'da dün gece elemeden önce iki takım ada oyununa çıktılar. Kazanan takımın konforlu bir baraka ve buzdolabı kazanacağı mücadeleye Gönüllüler takımı çok iyi başladı ve oyunun galibi 10'a 4'lük skorla Gönüllüler oldu.

İLETİŞİM OYUNUNU KİM KAZANDI?

Moral ve motivasyon anlamında yarışmacılar için en kıymetli oyun sayılan iletişim oyunu kıran kırana bir mücadeleye sahne oldu. Oyun başa baş giderken Gönüllüler takımı atağa geçti. Oyun 9-7'yken Sema ile Damla Can karşı karşıya geldi. Damla, Sema'ya üstünlük sağlayınca iletişim oyununun galibi 10'a 7'lik skorla Gönüllüler oldu.

Haberin Devamı

SURVİVOR'DA DEPREM

Ada konseyi sonrası barakalarında uyuyan Gönüllüler adada yaşanan 5.1 şiddetindeki deprem sonrası korku içinde uyandılar. Gece geç saatlerde meydana gelen depremde yarışmacılar neye uğradıklarını şaşırdı. Gönüllülerde deprem sonrası Hakan, Damla'nın yanına giderek 'Sanki biri buradan tuttu burayı sallıyor' dedi.