Magazin 92 yaşındaki medya patronu Rupert Murdoch, nişanlısından ayrıldı!

92 yaşındaki medya patronu Rupert Murdoch, nişanlısından ayrıldı!

Paylaş
92 yaşındaki medya patronu Rupert Murdoch, nişanlısından ayrıldı!

İngiltere'deki Times ve Sun gazetelerini de içeren bir medya imparatorluğunun sahibi olan 92 yaşındaki Rupert Murdoch, nişanlandığını ve beşinci kez evleneceğini duyurmuştu. Ancak bu yaz beşinci kez nikah masasına oturması beklenen milyarderin, Ann Lesley Smith'ten (66) ayrıldığı ortaya çıktı. İşte detaylar...

Milyarder medya patronu Rupert Murdoch, yeni kız arkadaşı Ann Lesley Smith ile tanışmalarından sadece altı ay sonra nişanlandığını geçtiğimiz haftalarda açıklamıştı. 92 yaşındaki Murdoch, bu sabah kendi gazetelerinden biri olan New York Post'a verdiği bir röportajda; 66 yaşındaki Smith'e 'kişisel olarak seçtiği' Asscher kesim pırlanta bir tektaşla evlilik teklif ettiğini anlatmıştı.

Haberin Devamı

DÖRDÜNCÜ EŞİNDEN YAKLAŞIK BİR YIL ÖNCE BOŞANDI

Daha önce dört kez evlenen ve dördüncü eşi Jerry Hall'dan yaklaşık bir yıl önce boşanan Murdoch, 'aşık olmaktan korktuğunu' itiraf ederek bir kez daha evlenme teklif etme konusunda 'gergin' olduğunu kabul etmiş; ancak Smith ile evliliğinin 'son evliliği' olacağından emin olduğunu söylemişti:

Çok gergindim. Aşık olmaktan korkuyordum, ama bunun son evliliğim olacağını biliyorum. Öyle olsa iyi olur. Mutluyum.

'TANRI'NIN BİR ARMAĞANI'

Country müzik yıldızı ve iş adamı olan Chester Smith'in dul eşi olan Ann Lesley ise Murdoch ile ilişkilerini 'Tanrı'nın bir armağanı' olarak tanımlamış ve ikisinin aynı inançları paylaştığını ve aynı dili konuştuğunu belirtmişti:

14 yıldır dulum. Rupert gibi benim kocam da bir iş adamıydı. Yerel gazeteler için çalıştı, radyo ve televizyon istasyonları kurdu ve Univision'un tanıtımına yardımcı oldu. Yani Rupert'in dilinden konuşuyorum. Aynı inançları paylaşıyoruz.

47 MİLYON TL'LİK YÜZÜK!

İlk eşi Patricia Booker'dan olan kızı Prudence MacLeod (64), ikinci eşi Anna Mann'dan olan kızı Elisabeth (53), oğulları Lachlan (50) ile James (49) ve üçüncü eşi Wendi Deng'den olan kızları Grace (21) ile Chloe (19) olmak üzere altı çocuğu olan milyarder, Smith’e 2 milyon sterlin (47.3 milyon TL) değerinde 11 karatlık pırlanta bir yüzük de almıştı.

Haberin Devamı

DÜĞÜN İPTAL OLDU!

Ancak ünlü çiftin nişanlandıklarını duyurmasından yalnızca iki hafta sonra üzücü haber geldi. İkili, karşılıklı konuşarak yollarını ayırma kararı aldı ve böylece yazın yapılması planlanan düğün iptal edildi.

DailyMail'de yer alan habere göre; Rupert Murdoch ile Ann Lesley Smith'e yakın bir kaynak, şu ifadeleri kullandı:

Ann Lesley, halkın gözü önünde olmakla baş edemedi. O hayatını gözlerden uzak, özel bir şekilde yaşamayı tercih eden bir kadın. Rupert ise her zaman göz önünde olacağı bir hayat tarzı olduğunu kabul ediyor ve bunu değiştirmek için yapabileceği hiçbir şey yok. Bu yüzden oturup konuştular ve ayrılmanın kendileri için daha iyi olacağına karar verdiler.

'HARİKA BİR KADIN OLDUĞUNU DÜŞÜNÜYOR'

Medya patronunun hâlâ Smith'e düşkün olduğunu söyleyen kaynak, ayrılma kararının her iki tarafı da üzdüğünü belirterek; "Rupert, Ann Lesley'ye hayranlık duyuyor, saygı duyuyor ve onun harika bir kadın olduğunu düşünüyor. Onun çok sakin ve çok güçlü olmasını seviyor" diye konuştu.