Magazin "Anne frikik vereceksin"

"Anne frikik vereceksin"

Paylaş
"Anne frikik vereceksin"

Mankenlikten şarkıcılığa adım atan Tuğba Özay, ikinci albümü 'Üç Nokta'nın tanıtımını önceki akşam Galata'da bulunan Wisteria Restoran'da gerçekleştirdi

İlk albümü “Armoni” ile müzik dünyasına adım atan Özay, sevenlerinin karşısına bu kez 10 şarkıdan oluşan “Üç Nokta” adını verdiği albümüyle çıktı. Özay’ı bu özel gecede annesi Duygu Özay, İtalyan eşi Ludovic Fatizzo sanatçı dostları Alişan, Murat Kurşun, Ahmet Selçuk İlkan, Uğurkan Erez, Barbaros Şansal, Bilge Öztürk gibi isimler yalnız bırakmadı.

Gecenin sonunda annesi ve eşini sahneye davet eden Özay, “Anne in sahneden şimdi frikik vereceksin, babam evde böyle şeylere hiç alışık değildir” diyerek herkesi kahkahaya boğdu. Gece boyunca Özay’ı büyük bir hayranlıkla izleyen İtalyan eşi de ünlü sanatçıya sahnede çiçek vererek Türkçe “Seni Seviyorum” dedi ve eşini alnından öptü. Suat Aydoğan’ın müzik direktörlüğündeki albümde, birbirinden iddialı 10 yeni şarkı var. Bu şarkılardan 8 tanesini güzel sanatçının kendisi yazdı. Albümde yer alan 6 parçanın bestesi de yine Tuğba Özay’ın.

HT MAGAZİN / Bora BAĞCIBAŞI

Haberin Devamı