Magazin Arka Sokaklar bu akşam var mı, yok mu? Arka Sokaklar yeni bölüm ne zaman yayınlanacak?

Arka Sokaklar bu akşam var mı, yok mu? Arka Sokaklar yeni bölüm ne zaman yayınlanacak?

Paylaş
Arka Sokaklar bu akşam var mı, yok mu? Arka Sokaklar yeni bölüm ne zaman yayınlanacak?

Kanal D'nin ilgi ile izlenen dizisi Arka Sokaklar, sağlık nedenlerinden dolayı bir süredir yeni bölümüyle cuma akşamları ekrana gelmiyordu. Arka Sokaklar izleyicileri ise yeni bölümün ne zaman olacağı hakkında araştırma yapmaya devam ediyor. Peki, Arka Sokaklar bu akşam var mı, yok mu? Arka Sokaklar yeni bölüm ne zaman yayınlanacak?

17 sezondur ekranlara gelen Arka Sokaklar dizisi, bir süredir yeni bölümü çekilmiyordu. Peki, Arka Sokaklar bu akşam var mı, yok mu? Arka Sokaklar yeni bölüm ne zaman yayınlanacak?

Haberin Devamı

ARKA SOKAKLAR BU HAFTA VAR MI?

Arka Sokaklar bu cuma da Kanal D yayın akışında yer almıyor. Onun yerine yayın saatinde yabancı film Jurassic World ekranlarda olacak.

ARKA SOKAKLAR NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Konuyla ilgili geçtiğimiz haftalarda yapılan ilk açıklamada Arka Sokaklar dizisi çekimlerine ara verildiği söylendi. Arka Sokaklar yapım şirketi Erler Film'den gelen açıklama şu şekilde;

"Arka Sokaklar dizisi yapımcısı Türker İnanoğlu'nun rahatsızlığı nedeniyle 45 gün yayına ara vermiştir."

Ardından, İlker İnanoğlu yaptığı açıklamada “Devam edeceğiz inşallah. Babamın sağlığıyla uğraşıyorduk. Kalça kemiği kırılmıştı. Şimdi eve geçti, sağlık durumu yavaş yavaş iyiye gittiği için devam edeceğiz” demişti.