Magazin Armağan Çağlayan kimdir, kaç yaşında ve aslen nereli? Armağan Çağlayan’ın hastalığı ne? Durumu nasıl?

Armağan Çağlayan kimdir, kaç yaşında ve aslen nereli? Armağan Çağlayan’ın hastalığı ne? Durumu nasıl?

Paylaş
Armağan Çağlayan kimdir, kaç yaşında ve aslen nereli? Armağan Çağlayan’ın hastalığı ne? Durumu nasıl?

Armağan Çağlayan, sosyal medya hesabından sağlık durumu ile ilgili yaptığı açıklama ile hayranlarını üzdü. Yıllık sağlık taramasında yapılan tetkiklerin sonucunda hastalığının tespit edildiğini kaydeden Çağlayan, tedavisinin yakın zaman içinde başlayacağını kaydetti. Peki, Armağan Çağlayan’ın hastalığı ne? Durumu nasıl? İşte sevilen ismin hastalığı ve hayatına ilişkin detaylar…

Türkiye Armağan Çağlayan ismini Popstar yarışmasının jürisi olarak tanıdı. Öncesinde uzun yıllar kamera arkasında yer alan ve önemli projelere imza atan Armağan Çağlayan, jüri üyeliği sırasında yaptığı çarpıcı yorumlar ve sempatik tavırlarıyla ekranların sevilen yüzlerinden biri olmuştu. Hastalığı ise sevenlerini üzerken, hakkındaki araştırmalar da yoğunlaştı…

Haberin Devamı

ARMAĞAN ÇAĞLAYAN KİMDİR, KAÇ YAŞINDA VE ASLEN NERELİ?

Armağan Çağlayan 8 Nisan 1966, İstanbul'da dünyaya geldi. Çocukluğu ve gençliği Hereke'de geçen sevilen isim Lisans eğitimini İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesinde, yüksek lisans eğitimini ise İstanbul Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Bölümünde tamamladıktan sonra yine aynı üniversitede İşletme Fakültesi Yönetim Organizasyon Ana Bilim Dalında doktora programına başladı.

Avukatlık stajını Kocaeli Barosu'nda tamamladıktan sonra avukatlığı bırakıp İstanbul'a gelen Armağan Çağlayan MedYapım'ın kurulduğu sırada arkadaşının da yardımıyla hazırlık elemanı olarak işe başladı.

MedYapım’da kısa süre içerisinde editörlüğe kadar yükselen Armağan Çağlayan genel müdür yardımcılığı görevini üstlendiği dönemde 11 yıldır çalıştığı kurumdan ani bir kararla ayrıldı.

Haberin Devamı

MedYapım'da çalıştığı dönemde Huysuz Show, Bülent Ersoy Show, Hülya Avşar Show, Şahane Pazar, Şans Kapıyı Çalınca, Kim 500 Milyar İster, Ünlüler Çiftliği gibi birçok başarılı yapıma editöryal koordinatör olarak imzasını atan Armağan Çağlayan 2003 yılında Popstar yarışmasının jüri üyesi olarak kamera arkasından ekran önüne hızlı bir geçiş yaptı.

Avea ile Finansbank markalarının reklamlarında, İmkansız Aşk ve Belalı Baldız isimli dizilerde konuk oyuncu olarak oyunculuk yeteneğini gösterme fırsatı bulan ünlü isim 2004-2005 yılları arasında Hürriyet gazetesinin Kelebek ekinde köşe yazarlığı yapmaya başladı bir süre sonra da çeşitli röportajlara da imzasını attı.

Hürriyet gazetesinden ayrıldıktan sonra röportajlarına Esquire dergisinde devam etti. Aynı zamanda Dishy dergisinde de "Tortu Takvimi" adında bir köşe hazırladı.

Armağan Çağlayan, Doğan TV bünyesinde yer alan D Productions yapım şirketinde prodüksiyonlardan sorumlu direktör olarak görev aldı. "Son Ütücü", "Deniz Akkaya ile Top Model Türkiye" ve "Büyük Teklif" adlı programların yapımcılıklarını üstlendi. 2006 yılı yaz döneminde Star TV ekranlarında "Son Ütücü" isimli talk show programını hazırladı.

2006 yılının sona ermesiyle birlikte D Productions'taki görevinden ayrıldı ve "Son Ütücü" programı da ekranlara veda etti. 2007 yılında Osman Yağmurdereli ile birlikte "Ar&Ya" yapım şirketini kuran Armağan Çağlayan Ar&Ya Yapım şirketinde "Dilimin Ucunda", "Kadınlar ve Erkekler" ve sunuculuğunu üstlendiği talk show programı "Armağan Çağlayan'la Bu Hafta" programına imzasını attı.

Haberin Devamı

2008 yılında Ayşe Taş ile "Çok Yaşa Sen Ayşe" programını yapan Armağan Çağlayan daha sonra "Format Yapımcılık" şirketini kurdu. 2009 yılında yapımcılığını yaptığı "Olmaz Böyle Şey" adlı program ile Türkiye'nin yetenekleri ile yurtdışındaki yetenekleri bir araya getirdi.

2009 yılında Play Yapımcılık'ın üstlendiği "Altın Kızlar" adlı programın formatını yurt dışından getirdi. Bu arada Popstar Alaturka'da jüri üyeliğine devam etti.

Armağan Çağlayan ayrıca İstanbul Kültür Üniversitesi Sanat ve Tasarım Fakültesinde araştırma görevlisi olarak İletişimde Yaratıcılık dersi ve Beykent Üniversitesi İletişim Fakültesinde, Halkla İlişkiler ve Reklamcılık ile Görsel İletişim bölümlerinde öğretim görevlisi olarak ders verdi.

Haberin Devamı

ARMAĞAN ÇAĞLAYAN’IN HASTALIĞI NE? DURUMU NASIL?

Armağan Çağlayan sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamada sağlık durumuna ilişkin son durumu sevenleriyle paylaştı. Sevilen sunucu paylaşımında

"Herkese merhaba, bugün sizinle kişisel bir şey paylaşmak istiyorum.

Yakın zamanda yaptırdığım yıllık sağlık taramasında akciğerimde bir kitle tespit edildi ve yapılan tetkikler sonucunda bugün kitlenin yüksek ihtimalle kanserli olduğu ortaya çıktı.

Önümüzdeki hafta sonundan itibaren tedavi sürecine başlayacağım. Bu sebeple, beş aydır sahnelemekte olduğumuz 'Size Anlatacaklarım Var Gösterisi’ne 25 Kasım Cuma Günü Bostanlı Suat Taşer Tiyatrosu’ndaki temsilden sonra zorunlu bir ara verip, devam eden günlerdeki Aydın, Denizli ve Bodrum temsillerini iptal ediyoruz.

Çalışmak benim için her zaman olduğu gibi, şimdi de hayatla bağımı sağlayan en önemli motivasyon kaynağı. Bu yüzden o zorunlu arayı fazla uzatmadan işimin başına döneceğim. 18 Aralık’ta Kadıköy Halk Eğitim Merkezi’nde yeniden görüşmek dileğiyle…

Dedikodu ve yanlış haberlerin önüne geçmek için, buradan sık sık süreçle ilgili kısa bilgilendirmeler yapacağım. Herkese tek tek yanıt veremeyeceğim için şimdiden anlayış rica eder, sevgi ve esenlikler dilerim." İfadelerini kullandı.

Haberin Devamı