Kültür - Sanat Avatar 2 fragmanı yayınlanmıştı! Avatar The Way of Water (Avatar Suyun Yolu) ne zaman vizyona girecek? Konusu ne?
Paylaş
Avatar 2 fragmanı yayınlanmıştı! Avatar The Way of Water (Avatar Suyun Yolu) ne zaman vizyona girecek? Konusu ne?

Avatar 2 filminin fragmanı yayınlandıktan kısa süre sonra 20 milyon izlenme rakamlarını geride bıraktı. İlk filmiyle tüm zamanların en çok kazanan filmi olan Avatar, yaklaşık 12 yıl sonra yeniden milyonları sinema salonlarına taşıyacak. Peki, Avatar 2 (The Way of Water) ne zaman vizyona girecek? Konusu ne? İşte detaylar…

Avatar 2 için dünya çağında milyonlarca sinema sever gün sayıyor. Avatar: The Way of Water adıyla seyircinin karşısına çıkacak Avatar 2 filminde bu sefer macera suyun içinde geçiyor. Ayrıca bu sefer maceraya ilk filmde birbirine aşık olan Jake ve Neytiri’nin çocukları da dahil oluyor…

Haberin Devamı

AVATAR 2 NE ZAMAN VİZYONA GİRECEK?

Avatar: The Way of Water adıyla beyaz perdede yer alacak Avatar 2, 16 Aralık 2022 Cuma günü vizyona girecek.

AVATAR 2’NİN KONUSU NEDİR?

İlk filmdeki olaylardan on yıldan fazla bir süre sonra geçen Avatar: The Way of Water; Sully ailesinin (Jake, Neytiri ve çocukları) hikayesini, onları takip eden sıkıntıları, birbirlerini güvende tutmak için yaptıkları çabaları, hayatta kalmak için verdikleri savaşları ve katlandıkları trajedileri anlatacak.

İLK AVATAR NE ZAMAN ÇIKTI?

Avatar filmi ilk olarak 2009 yılında sinemalarda gösterime girdiğinde büyük bir sükse yaratmış ve bilim kurgu dünyasını derinden etkileyen yapımlar arasında yer almıştı. Aynı zamanda Avatar, 2,8 milyar dolarda fazla hasılatla tüm zamanların en çok kazanan filmi olmayı başardı.

İkinci Avatar filmi Avatar: The Way of Water (Avatar: Suyun Yolu) 16 Aralık 2022 tarihinde vizyona girecek ve James Cameron’ın açıklamasına göre Avatar 3, 4 ve 5 projeleri de hazır. Ayrıca her film bir öncekinden yaklaşık iki yıl sonra vizyona girecek.  

Haberin Devamı