Magazin Babama değil eski eşine karşıyız

Babama değil eski eşine karşıyız

Paylaş
Babama değil eski eşine karşıyız

Eski Haydarabad Nizamı Mükerrem Bereket Jah'ın eski eşleri arasındaki miras kavgasına kızı Nilüfer de dahil oldu

Şah’ın Manolya Onur’la evliliğinden olan kızı Nilüfer, “Babama karşı değil, eski eşi Esra Birgen’e karşı mücadele vereceğiz. Hak verilmez, alınır” dedi.

ESKİ Haydarabad Nizamı Mükerrem Bereket Jah’ın mal varlığı, ilk eşi Esra Birgen’le üçüncü eşi Manolya Onur’u birbirine düşürmüştü. Manolya Onur, Esra Birgen’i kızı Nilüfer’i babasının mirasından men etmeye çalışmakla suçlamış, ikilinin karşılıklı iddiaları günlerce basında yer almıştı. Nilüfer Jah, konuyla ilgili suskunluğunu Hello! için bozdu. Derginin yeni sayısına röportaj veren 20 yaşındaki genç kız, miras mücadelesine devam edeceklerini söyledi: “Annem bu konuyla ilgili çok uzun yıllardan beri mücadele veriyor. Bu konudan beni hep uzak tuttu ama şimdi bundan sonraki süreçte annemle yan yana bu mücadelemizi sürdüreceğiz. Bu mücadeleyi babama karşı değil, eski eşi Esra Birgen’e karşı vereceğiz. Ne derler: Hak verilmez, alınır!”

Kardeşlerimle görüşemiyorum

Nilüfer Jah, Birgen yüzünden babası ve kardeşleriyle de görüşemediğini öne sürdü: “Babamın ilk eşi Esra Birgen’den ağabeyim Azmet ve ablam, ikinci eşi Helen Simmons’tan ağabeyim Azam ve maalesef genç yaşında kaybettiğimiz ağabeyim Ömer’le birlikte beş kardeşiz. Çocukluğumda görüştüğüm kardeşlerimle son yıllarda Esra Birgen’le yaşadığımız hukuksal sorunlar nedeniyle kopuk yaşıyoruz. Ama inanıyorum ki tüm kardeşlerim bir gün bu mücadelenin son derece haklı olduğunu görecekler ve hayatımdaki yerlerini alacaklar. Fırsat buldukça babamı da görmeye çalışıyorum ama bu hukuksal savaş yüzünden onunla da pek görüşemiyoruz.”

Haberin Devamı