Magazin Balık etinin fendi sıfır bedeni yendi

Balık etinin fendi sıfır bedeni yendi

Paylaş
Balık etinin fendi sıfır bedeni yendi

Hollywood'un ünlü isimleri kendilerine dayatılan vücut ölçülerine karşı çıkıyor. 0 beden olmak istemeyen pek çok yıldız, yuvarlak hatlarıyla davetlerde arz-ı endam ediyor

KIM KARDASHIAN
Kım Kardashian, "0 beden bir kadın bana kesinlikle hoş ve seksi gelmiyor" diye konuşuyor. Televizyon yıldızı, kendisinin de fiziği yüzünden eleştirilerle karşı karşıya kaldığını ancak her şeye kulaklarını tıkadığını söylüyor.


JULIA ROBERTS

Ünlü oyuncu, aşırı zayıf olmaya karşı. 43 yaşındaki yıldız, "Yemek yapmayı, soframda misafir ağırlamayı ve yemek yemeyi seviyorum. Neden kendime işkence yaparak aşırı zayıf kalmaya uğraşayım ki?" diye konuşuyor!


RIHANNA
Ünlü şarkıcı da 0 beden furyasına karşı çıkanlardan. Rihanna, "0 beden olmak ve öyle kalmak resmen ayrı bir kariyer demek. Bunun için cidden enerji harcamalısınız. Ayrıcı sağlıklı ve normal da bulmuyorum" diye konuşuyor.

BRITNEY SPEARS
Hamilelikte aldığı aşırı kilolardan kurtulan ancak 0 bedene inmeyen Spears, asla aşırı zayıf olmak istemediğini söylüyor. Güzel şarkıcı, sağlıklı beslenme ve spor sayesinde aşırı zayıf olmadan düzgün bir fiziğe kavuşulabileceğini dile getiriyor.


JESSICA SIMPSON
Bir dönemler aşırı zayıf olan ünlü şarkıcı, şimdilerdeyse yuvarlak hatlarıyla dikkat çekiyor. Jessica Simpson, nişanlısının kadınsı vücut şeklinden çok memnun olduğunu ve kesinlikle eskisi gibi zayıf olmak istemediğini söylüyor.


MEGAN FOX
Bir zamanlar çok zayıf olduğu için anoreksik olduğundan korkulan Megan Fox, son günlerde yuvarlak hatlarıyla dikkat çekiyor. Fox, şu an halinden ve dış görüntüsünden çok memnun olduğunu ve kendisini daha dişi hissettiğini ifade ediyor.

Haberin Devamı