Magazin Bana niye Burak'ı getirmediniz

Bana niye Burak'ı getirmediniz

Paylaş
Bana niye Burak'ı getirmediniz

Magazin portalı 'Gecce.com'un 10'uncu yaş kutlaması, pek çok ünlü simayı buluşturdu. Kutlama güzeldi, geceden çıkan haberse Bülent Ersoy'un Burak Özçivit aşkı oldu!

- Nahide’deki geceye iş, sanat ve cemiyet dünyasından kalabalık bir davetli grubu katıldı.

- Ajda Pekkan’ın sahneye çıktığı gecenin ağır toplarından biri de Bülent Ersoy’du. Gazetecilerle sohbet eden Diva, dizileri kaçırmadığını söylerken, ‘Muhteşem Yüzyıl’ın favorisi olduğunu belirtti.

- Ersoy, “Çarşamba günleri telefonlara bakmıyorum. Ev yansa cevap vermem. Yeni giren çocuğu da (Burak Özçivit) beğeniyorum” dedi. Gazetecilerin genç oyuncunun da geceye katıldığını hatırlatması üzerine Ersoy şakayla karışık sitem etti: “Bu gece buradaydı demek. Niye bana getirmediniz?”

BARIŞ GECESİ

Gecce.com’un 10. yaş kutlaması, iki dargını barıştırdı. İzzet Çapa, kendi mekanında tartıştığı Özcan Deniz’e zeytin dalı uzattı.

Özcan Deniz de gelsin


İzzet Çapa, anlaşmaya uymadığı ve söz verdiği halde popüler şarkılar yerine sadece kendi eserlerini seslendirdiği için geçen yıl Nahide sahnesinden indirdiği Özcan Deniz’le Gecce.com partisinde barıştı. Magazin portalının Nahide’de verdiği davette ödülünü almak için sahneye çıkan Çapa, Deniz’den özür dileyip onu sahneye davet etti.

Sana kırgın değilim


Uzatılan zeytin dalını görmezden gelmeyen Özcan Deniz, daveti geri çevirmedi. Çapa’nın üzerinden bir yılı aşkın zaman geçen bu sorunu artık çözmek istediğini söylemesi üzerine de “Ben kimseye kin beslemem. ızzet’e de kırgın değilim” dedi. Ve Nahide’de başlayan küskünlük, aynı adreste sona erdi.

Haberin Devamı