Magazin Barış olabilir mi?

Barış olabilir mi?

Paylaş
Barış olabilir mi?

Önceki gün bir etkinlikte tesadüfen karşılaşan Cem Yılmaz ve Serenay Sarıkaya, Yılmaz'ın “Hayatım” diye seslenmesinin ardından bir anda koyu sohbete daldı. İkili, "Aşk yeniden mi?" haberleri ile yeniden gündem oldu.

Serenay Sarıkaya ile Cem Yılmaz bir yıllık aşkın sonunda Ekim 2020’de ayrılmıştı. Ardından Sarıkaya işletmeci Umut Evirgen ile bir ilişki yaşadı. Cem Yılmaz ise en son Seda Akman ile görüntülendi. Önceki akşam Serenay Sarıkaya başrol oynadığı ‘Alice’ müzikali ile Zorlu PSM’nin ana sahnesindeydi. Aynı saatlerde Cem Yılmaz ise PSM’nin içindeki Touche adlı mekanda Ferit Odman Quintetyan konserinde sahneye çıkıp davul çaldı. Yılmaz ve Serenay Sarıkaya konser sonrası burada düzenlenen partide tesadüfen karşılaştı.

Haberin Devamı

‘HAYATIM’ DİYE SESLENDİ

Arkadaşları ile sohbet eden Cem Yılmaz, bir ara Serenay Sarıkaya’ya dönerek “Hayatım” diye seslendi. Sarıkaya ise, “Hayatım mı?” dedi ve gülerek Yılmaz’ın yanına gitti. Ardından koyu bir sohbete giren eski sevgililer, mekandan ayrı ayrı çıktı. Serenay Sarıkaya Etiler’deki, Cem Yılmaz ise Levent’teki evlerine gitti. Muhabirlerin “Bir barış olabilir mi?” sorularını ise yanıtsız bıraktılar.