Magazin Bir Zamanlar Çukurova’nın 100. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Bir Zamanlar Çukurova son bölümde neler oldu?

Bir Zamanlar Çukurova’nın 100. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Bir Zamanlar Çukurova son bölümde neler oldu?

Paylaş
Bir Zamanlar Çukurova’nın 100. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Bir Zamanlar Çukurova son bölümde neler oldu?

Bir Zamanlar Çukurova’nın 100. bölüm fragmanı büyük heyecanla bekleniyor. Uzun yıllar sonra Züleyha’nın sevgisini kazanan Demir, Ümit’in bu aşkı bitirmesine engel olabilecek mi? Paris’ten gelen Betül nasıl bir savaşın içine girecek. Sevda kızını korumak için ne yapacak? İşte Bir Zamanlar Çukurova’nın son bölümü ve diğer ayrıntılar.

Bu sezon final yapacak olan Bir Zamanlar Çukurova’nın 100. Bölüm fragmanı birçok olaya gebe. ATV ekranlarında yayınlanan ve Çukurova’da imkansız bir aşkın anlatıldığı dizide final yaklaştıkça olaylar içinden çıkılmaz hale gelirken, yeni bölüm fragmanı daha fazla merak edilir oldu. Diğer yandan Bir Zamanlar Çukurova son bölümde yaşananlar da dizinin hayranları tarafından heyecanla izlendi.

Haberin Devamı

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA’NIN 100. BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Bir Zamanlar Çukurova’nın 100. Bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Fragman yayınlandığı andan itibaren haberimizde bulabilirsiniz.

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA’NIN SON BÖLÜMÜNDE NELER OLDU?

Demir’den hamile olan Ümit hem kendi hem de Züleyha’nın hayatını tehlikeye atmak durumunda kalsa bile Züleyha’ya bebek beklediğini söyler.

Ancak Züleyha Demir’e karşı güvenini bir kere daha yitirse de Ümit’e bunu belli etmez. Bununla birlikte, bebeği konakta büyüteceklerini ve eğer Demir’i kızdıracak bir hareket yapmazsa arada bir çocuğunu görebileceğini söyler.

Sevda ise, Ümit’in bebek haberiyle mutlu olur fakat kızını korumak adına yaptıkları Demir cephesinde yerinin değişmesine neden olur.

Haberin Devamı

Şermin ve Doktor Sabahattin’in kızı Betül, sonunda Çukurova’ya döner. Şehre getirdiği Paris esintisi dalga dalga yayılırken genç kadın Başhekim Ümit ile tanışmakta da gecikmez.

Müjgan'ın vefatından sonra dünyadan elini eteğini çeken Fekeli ve Lütfiye, Fikret ile birlikte Kerem Ali'nin geleceğini planlamaktan başka bir şey düşünmez hale gelir.

Sevda, başı sıkıştığında Fekeli'den yardım ister ve Fekeli bu isteği geri çevirmez. Ancak, konağında bir misafir ağırlamak zorunda kalır fakat yine Demir ve Fikret arasında yaşananlara benzer bir saldırı yaşanınca misafirini daha fazla evde tutamaz.