Magazin Brad Pitt'in oğlundan zehir zemberek sözler! 'Korkunç ve aşağılık bir insan olduğunu defalarca kanıtladın!'

Brad Pitt'in oğlundan zehir zemberek sözler! 'Korkunç ve aşağılık bir insan olduğunu defalarca kanıtladın!'

Paylaş
Brad Pitt'in oğlundan zehir zemberek sözler! 'Korkunç ve aşağılık bir insan olduğunu defalarca kanıtladın!'

Angelina Jolie ile 2019 yılında olaylı bir şekilde boşanan Brad Pitt'in üvey oğlu Pax'in babası için sarf ettiği sözler dünya magazininde gündem oldu.

Maddox, Pax, Zahara, Shiloh, Knox ve Vivienne adında altı çocukları bulunan Angelina Jolie-Brad Pitt ikilisi, uzun yıllar süren birlikteliklerinin sonunda 2014'te evlenmiş ancak 2016'da yollarını ayırmıştı. Jolie ile Pitt'in ilişkisinin bitme nedeni olarak şiddetli geçimsizlik gösterilmişti.

Haberin Devamı

Angelina Jolie, Brad Pitt'in 'çocuklarından birini boğazladığını, bir diğerinin ise yüzüne vurduğunu' ve 'kendisini ise kafasından tutup sarstığını' iddia etmişti. Hem kendi üzerine, hem de çocuklarının üzerine eşi tarafından alkollü içecek dökülen Jolie, Pitt'e müdahale etmek için onu arkasından kavradığında, aktörün eşini üstünden atmak için kendisini uçağın koltuklarına doğru çarptığını ve bu sırada sırtından ve dirseğinden yaralandığını öne sürmüştü. Jolie, Pitt'in Eylül 2016'da Fransa'dan Kaliforniya'ya yaptıkları uçuş sırasındaki davranışlarının çocuklarını travmatize ettiğini de söylemişti. 

Eski eşlerin 19 yaşındaki evlatlık oğulları Pax'in, bu iddialara rağmen Los Angeles County Çocuk ve Aile Hizmetleri Departmanı ve FBI tarafından aklanan Brad Pitt hakkında 2020 yılında yaptığı bir paylaşım ortaya çıktı.

Haberin Devamı

DailyMail.com'un haberine göre; Pax, 2020 Babalar Günü için Instagram'dan paylaştığı bir mesajda babasını, 'dünya çapında bir pislik' olarak nitelendirdi:

''Bu dünya çapındaki pisliğin Babalar Günü kutlu olsun! Korkunç ve aşağılık bir insan olduğunu defalarca kanıtladın. Senin yanındayken korkudan titreyen dört küçük çocuğuna karşı hiçbir empatin yok. Bana en yakın olanların hayatını cehenneme çevirdin. Kendine ve dünyaya ne istersen söyleyebilirsin ama gerçek bir gün ortaya çıkacak. Babalar Günün kutlu olsun, seni lanet olası berbat insan!''

Brad Pitt veya Angelina Jolie cephesinden ortaya çıkan bu şoke edici paylaşıma dair herhangi bir yorum gelmedi. Öte yandan çiftin evlatlık kızı Zahara Jolie-Pitt de geçtiğimiz günlerde soyadından Pitt'i çıkararak, adını Zahara Jolie olarak güncellemişti.