Magazin Bülend Özveren'in eşinden acil kan bağışı çağrısı!

Bülend Özveren'in eşinden acil kan bağışı çağrısı!

Paylaş
Bülend Özveren'in eşinden acil kan bağışı çağrısı!

Uzun yıllar boyunca TRT'de sunuculuk yapan ve Eurovision şarkı yarışmalarındaki sunumu ile de tanınan ünlü sunucu Bülend Özveren bir süredir yoğun bakımda tedavi görüyor. Bülend Özveren'in eşi Sebla Özveren'den yeni bir açıklama geldi. Özveren eşi Bülend Özveren için kan bağışı çağrısında bulundu.

1975 ve 2012 yılları arasında aralıklarla Eurovision Şarkı Yarışması'nın Türkçe sunuculuğunu yapan Bülend Özveren'in yoğun bakıma kaldırılmıştı. Sebla Özveren, eşi Bülend Özveren'in sağlık durumuyla ilgili açıklama yaptı. Özveren sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda; "Eşim Bülend Özveren, ani bir rahatsızlık nedeniyle Başakşehir Çam ve Sakura Şehir Hastanesi yoğun bakımında. Dualarınız için teşekkür ederim" ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

"VEFAT ETTİ" HABERİNE AÇIKLAMA 

Sebla Özveren önceki günlerde sosyal medya hesabından eşinin son durumuyla ilgili, "Bazı Haber sitelerinde eşim Bülend Özveren'in vefat ettiği yazılmaktadır. Haber gerçek dışıdır. Kendisi halen yoğun bakımda tedavi görmektedir. Bülend'in durumunu çok merak eden arkadaşlar için paylaşıyorum. Maalesef hala yoğun bakımda. Dualarınız için çok teşekkür ederim" paylaşımını yapmıştı.

ACİL KAN ÇAĞRISI

Eşi Sebla Özveren, Twitter'dan yaptığı son paylaşımda ise acil kana ihtiyaçları olduğu bilgisini paylaştı. Sebla Özveren paylaşımında şu ifadeleri kullandı:Çok acil. Eşim Bülend Özveren için kan gerekiyor. 0 RH+. Çam ve Sakura Hastanesi. Koroner yoğun bakım. İlginiz beni çok memnun edecek. Hayati önem taşıyor. 65 yaş altı ve yakında Covid-19 geçirmemiş olacak. Kan verenler lütfen bana mesaj atsın."

Haberin Devamı