Magazin Buse Plan kimdir, kaç yaşında ve nereli? 2023 Survivor Influencer takımındaki Buse Plan ne iş yapıyor?

Buse Plan kimdir, kaç yaşında ve nereli? 2023 Survivor Influencer takımındaki Buse Plan ne iş yapıyor?

Paylaş
Buse Plan kimdir, kaç yaşında ve nereli? 2023 Survivor Influencer takımındaki Buse Plan ne iş yapıyor?

2023 Survivor’da Influencelar takımındaki yarışmacılardan biri de Buse Plan oldu. Hem güzelliği hem de iddialı tarzıyla dikkat çeken genç yarışmacı seyirciler tarafından merak ediliyor. Buse Plan kimdir, kaç yaşında ve nereli? 2023 Survivor Influencer takımındaki Buse Plan ne iş yapıyor? soruları ise en çok aranan konular arasında yer alıyor…

Sosyal medyada büyük bir takipçi kitlesine sahip olan Buse Plan bu sefer de Survivor 2023 Influencerlar takımında hayranlarının karşısına çıkacak. Peki, Buse Plan kimdir, kaç yaşında ve nereli? 2023 Survivor Influencer takımındaki Buse Plan ne iş yapıyor? İşte yanıtı…

Haberin Devamı

BUSE PLAN KİMDİR?

1995 yılında İstanbul'da dünyaya gelen Buse Plan, lisans eğitimini Kadir Has Üniversitesi Yeni Medya bölümünde tamamladı. Genç yarışmacı sonrasında Youtube ve Instagram üzerinden yaptığı paylaşımlarla sosyal medya fenomeni haline geldi.

Buse Plan, kendini bir gezgin olarak nitelendiriyor ve gezdiği yerlerde çektiği fotoğraf ve videoları sosyal medya hesaplarında paylaşıyor.  Instagram'da 294 bin Youtube'da ise 98bin takipçiye sahip Buse Plan’ın Survivor 2023’te sergileyeceği performans ise sevenleri tarafından merak ediliyor.

Buse Plan gezginliğin yanı sıra spor'a ilgi duyuyor ve kaykay, snowboard, wakeboard, surf yapıyor. Aynı zamanda basket oynamayı da seviyor. Paylaşımlarıyla adından söz ettiren fenomen isim, çok iyi derecede İngilizce ve Fransızca biliyor.

Haberin Devamı