Magazin Camdaki Kız 61. bölüm fragmanı yayında! Hayri, Nalan için herkesi karşısına alıyor

Camdaki Kız 61. bölüm fragmanı yayında! Hayri, Nalan için herkesi karşısına alıyor

Paylaş
Camdaki Kız 61. bölüm fragmanı yayında! Hayri, Nalan için herkesi karşısına alıyor

Kanal D'nin perşembe akşamlarına damgasını vuran dizisi Camdaki Kız 60. bölümü ile izleyenleri ekran başına kilitledi. Heyecanın bir an olsun düşmediği bölümün ardından Camdaki Kız 61. bölüm fragmanı yayınlandı. Camdaki Kız 61. bölümde neler olacak? Nalan ve Hayri aşkı devam edecek mi? İşte Camdaki Kız 61. bölüm fragmanı...

Camdaki Kız'ın yayınlanan son bölümünde Nalan'ın eve dönmesiyle birlikte gelecek bölümle ilgili meraklar da arttı. Camdaki Kız yeni bölümde neler olacak? İşte Camdaki Kız 61. bölüm fragmanı...

Haberin Devamı

Camdaki Kız 61. bölüm fragmanı

Nalan'a deli gibi aşık olan Hayri kimsenin uyarısını dikkate almıyor. Nalan istemeye istemeye eve gelse de, Hayri'nin hiç bir şekilde zarar görmesini istemiyor. Gözünü karartan Hayri her şeyi göze alarak Koroğlu ailesinin karşısında duruyor!

Camdaki Kızı dizi 60. bölüm özeti

Camdaki Kız son bölümde Feride, Nalan'la hesaplaştı ve Nalan'ı konağa döndürmek için plan yaptı.

Nalan, yeni bir hayat kurmaya ev bakarak başlar. Hayri, Nalan'ın yanındadır ve Feride, onları görür. Hayri ve Nalan'ı el ele gören Feride, kahrolur. Nalan'ı neler bekliyor. Nalan, Hayri'yle birlikte yeni hayatının planlarını kurmaya çalışıyor. Nalan, Hayri'yle mutlu olabileceğinden emindir. Feride ise bu hayali alt üst etmek için harekete geçecektir.

Haberin Devamı

Koroğlu Ailesi, Sedat ve Nalan'ın barışması için adeta dualar eder. Sedat, Gülcihan'a Nalan'la barıştığını söyleyince Gülcihan bu asılsız haberle herkese müjde verir. Ancak gerçek ise bambaşkadır ve Nalan, boşanmak için çoktan harekete geçer.

Hayri'nin Nalan'la ilişkisi olduğunu gören Feride, artık tamamen Hayri'yi bitirecek bir plan yapar. Hayri'yi Nalan'ın hayatından söküp atacak bir plan hazırlayan Feride, oldukça çaresizdir.