Google News

Ceza: Dünya’nın en güzel manzarasını seyrediyorum

Düzce Belediyesi tarafından gerçekleştirilen Gençlik Günleri’nde ünlü rapçi Ceza sahne aldı. Sahneden Düzcelilere seslenen Ceza, seyirciler için Dünya’nın en güzel manzarasını seyrettiğini dile getirdi.
13 Ekim 2022 , Perşembe 07:56

Düzce Belediyesi tarafından organize edilen Gençlik Günleri’nin ikinci gününde ünlü rapçi Ceza sahne aldı. Anıtpark meydanında gerçekleştirilen konsere on binlerce kişi katılım sağladı. Seslendirdiği şarkılar ile sevenlerine unutulmaz bir gece yaşatan Ceza, sahne şovları ile adeta alandakileri coşturdu.

Şarkı aralarında seyircilere açıklamalarda bulunan Ceza; “Sahnede olduğum an gerçekten Dünya’nın en güzel şeyini görüyorum. Dünya’nın en güzel manzarası, Dünya’nın en güzel deniz manzarasına bakıyorum şu anda bir tanesiniz. Düzce’nin denizi başka. Heyecanımız devam ediyor. Çok mutluyuz burada olduğumuz için. Şu güzelliğinizi görmek hayatta hiç bir şeyi değiştirmez. Başkanımıza sonsuz teşekkürler bizleri buluşturduğu için. Darısı diğer belediyelerinde başına vizyon sahibi gençleri düşünen bir başkan. Çok teşekkür ediyoruz. Bizler geçiciyiz ama sizler her zaman var olacaksınız. Hepinize sonsuz teşekkürler bizleri bu gece yalnız bırakmadınız” ifadelerinde bulundu.

DEVAMINI GÖSTER