Cumartesi Postası En ünlü umre yolcuları

En ünlü umre yolcuları

Paylaş
En ünlü umre yolcuları

Sanat ve şov dünyasından birçok isim bugüne kadar umreye gitti ve hac görevini yerine getirdi. Pop müziğinin başarılı seslerinden Tarkan Tevetoğlu da Hafta Sonu Dergisi'ne göre bu yaz umreye gidecek

Özel bir tur şirketiyle görüşen ünlü sanatçıya, beş günlük programda beş kişilik bir grup eşlik edecek. Sanatçıya umre ziyareti sırasında VIP hizmet sunulacak, yanında bir tercüman ve koruma bulunacak.

Haberin Devamı

Tarkan’ın umreye gideceği haberi, önceki yıllarda aynı yolculuğu yapan başka şöhretli isimleri hatırlattı. Şöyle hafızamızı yoklayalım ve kimlerin ne zaman hacı olduğunu hatırlayalım.

DAHA ÖNCE KİMLER GİTTİ?

ALİŞAN

2013 yılında umre ziyareti yapan Alişan, sosyal medyadan paylaştığı bu fotoğrafın altına “Allahım sana şükürler olsun” notunu düşmüştü.

ARDA TURAN

İspanya’nın Atletico Madrid takımında forma giyen milli futbolcu Arda Turan, 2014’ün Ağustos ayında umreye gitti.

SİBEL CAN

2007’de, eski eşi Sulhi Aksüt ile birlikte gitti umreye. Can, o toprakları görmekten mutluluk duyduğunu ve bunun için Allah’a şükrettiğini söyledi. Umre dönüşü duygulanan Sibel Can “Muhteşemdi. Oradaki duygular anlatılmaz, yaşanır” dedi.

Haberin Devamı

DERYA TUNA

2012 yılında bir tur şirketine başvurarak tek başına yola çıktı. Henüz İstanbul’dayken tesettüre bürünen Derya Tuna havaalanındayken beyaz başörtüsü ve siyah güneş gözlüğü ile objektiflere yakalandı. Tuna’yı yolcu edenler arasında oğlu İdo da vardı.

BURCU GÜNEŞ

2013’ün son ayında İslam dinini araştırmak amacıyla umreye giden Burcu Güneş, kutsal topraklarda yaşadıklarını şöyle anlattı; “Oraya boş bir kafayla gittim. Hiçbir şey bilmiyordum, kurallar nasılsa öyle davrandım. O topraklara ayak bastığımda ise tarif edilemez bir duygu yaşadım. Ağlamaktan kendimi alamadım.”

SEDA SAYAN

2010’da Onur Şan ile boşanmasının ardından umreye gitmişti. Seda Sayan’ın umre ziyareti bir hafta sürdü.

MAZHAR ALANSON

Sanatçı Mazhar Alanson “Orası paslanan gönlümü dezenfekte ettiğim yer” dediği kutsal topraklara altı kez gitti. Alanson ‘Yandım Yandım’ adlı şarkısını Mekke’de yazdı.

PETEK DİNÇÖZ

2013’te eski eşi Can Tanrıyar yüzünden zor günler geçiren Petek Dinçöz, o dönem kutsal topraklara sığındı.

GAMZE ÖZÇELİK

Güzel oyuncu Gamze Özçelik, kendisi gibi oyuncu olan eski eşi Uğur Pektaş ile evlendikten hemen sonra umre ziyaretine çıkmıştı.

YILDIZ TİLBE

Ziyaret sırasında çok duygulandığını söyleyen Yıldız Tilbe, “Orada kimseden alamayacağım bir enerji, huzur var. O enerji hiç kimsede yok” dedi.

Haberin Devamı