Magazin Dilek Taşı 2. bölümde Mustafa hapisten kaçtı!

Dilek Taşı 2. bölümde Mustafa hapisten kaçtı!

Paylaş
Dilek Taşı 2. bölümde Mustafa hapisten kaçtı!

Kanal D'nin yeni dizisi Dilek Taşı 2. bölümüyle 14 Eylül perşembe akşamı seyirci karşısına çıktı. Güçlü oyuncu kadrosu ve nefes kesen konusuyla kendine hayran bırakan Dilek Taşı dizisinin yönetmen koltuğunda Altan Dönmez oturuyor. Senaryosunu Can Sinan'ın yazdığı Dilek Taşı dizisinin 2. bölümünde yaşananlar ise haberimizde.

Büşra Eracun Akkaya / Posta.com.tr | Mustafa'nın vefa dolu kaçışı kızına kavuşmasını sağladı.

Haberin Devamı

MUSTAFA İDAM SIRASINDA

Hapishaneden kaçabilmek için siyasi koğuşa geçen Mustafa, darbe olmasıyla birlikte ilk olarak idam sırasına alındı.

Hapishane müdürünün idam sırasında bekleyen mahkumlara yaptığı baskıya ses çıkaran mahkumlar, idamın bir süre daha ertelenmesini sağladı.

MACİDE, CEMRE'NİN GÖZÜNÜ KORKUTUYOR

Cemre ve Sinan, Cemre'nin babasına kavuşmak için sahildeki sandala atlayıp yola çıkmaya çalıştı. Durumu gören Macide ve Rüçhan paniğe kapıldı. Evin çalışanları çocukları kurtarınca Macide, Cemre'ye ceza verdi. Cemre'nin bavulunu alan Macide, Cemre'yi kapının önüne bıraktı ve artık özgür olduğunu söyledi.

Tek başına sokak ortasında kalan Cemre ne yapacağını bilmeyince korkudan Macide'den özür diledi.

CEZAEVİNDE AYAKLANMA

Yapılan zulme dayanamayan Mustafa, koğuş arkadaşlarıyla birlikte ayaklanma çıkardı. Bütün mahkumlar ise ayaklanmaya katıldı. Gardiyanların gösterdiği şiddet karşısında mahkumlar çaresiz kaldı.

Haberin Devamı

MUSTAFA SEVK EDİLİYOR

Cezaevinde çıkan ayaklanmanın ardından güvenliği sağlamak için birçok mahkum başka illere sevk edildi. Nakil aracına bindirilen Mustafa ve diğer mahkumlar yola çıktı.

BÜYÜK KAÇIŞ

Yolda giderken mahkumlardan bir tanesinin fenalaşmasını fırsat bilen diğer mahkum, jandarmanın dikkatinin dağılmasını fırsat bilip silahını aldı ve ateş açtı. Aracın devrilmesiyle birlikte Mustafa ve arkadaşları ise firar etti.

CEMRE VE SİNAN KAÇIYOR

Figen'in Cemre'ye babasının onu çok özlediğini söyleyince, Cemre ve Sinan kimseye görünmeden evden kaçtı.

Sabah ev halkı uyandığında Sinan ve Cemre'yi göremeyince paniğe kapıldı.

Sevda, Figen ve Kenan çocukları aramaya çıktı. Çocukları bulan polisler ise çocukları ablaları Sevda'ya teslim etti.

Figen ise yaptığı iyiliğin ne kadar ağır bedellere sebep olduğunu gördü.

HÜSEYİN'DEN MUSTAFA'YA BÜYÜK İYİLİK

Mahkum arkadaşı Hüseyin ile birlikte kaçan Mustafa, Hüseyin'in eski evinde saklanırken polisler baskın yaptı. Hasta olan Hüseyin, Mustafa'nın kaçmasını istedi ve polisleri oyaladı.

Polisler geldiğinde Mustafa saklandı. Hüseyin ise çatının tepesine çıkıp kendisini Mustafa olarak tanıttı. Polislere isyan ettikten sonra intihar etti. Polisler ise ölen Hüseyin'i Mustafa olarak belgeledi.

MUSTAFA VE CEMRE KAVUŞUYOR

Polisleri atlatmayı başaran Mustafa, soluğu Cemre'nin kaldığı evde aldı. Ronaların çiftliğine gelen Mustafa, Figen ve Cemre'nin bahçede yalnız kaldığı anda karşılarına çıktı.

Haberin Devamı

DİLEK TAŞI 2. BÖLÜM KANAL D İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN.