Magazin Dilek Taşı'nın 1. bölümünde Mustafa ve Cemre'nin kaderi yeniden yazılıyor!

Dilek Taşı'nın 1. bölümünde Mustafa ve Cemre'nin kaderi yeniden yazılıyor!

Paylaş
Dilek Taşı'nın 1. bölümünde Mustafa ve Cemre'nin kaderi yeniden yazılıyor!

Kanal D'nin yeni dizisi Dilek Taşı 1. bölümüyle 7 Eylül perşembe akşamı 1. bölümüyle seyirci karşısına çıktı. Güçlü oyuncu kadrosu ve nefes kesen konusuyla kendine hayran bırakan Dilek Taşı dizisinin yönetmen koltuğunda Altan Dönmez oturuyor. Senaryosunu Can Sinan'ın yazdığı Dilek Taşı dizisinin 1. bölümünde yaşananlar ise haberimizde.

Büşra Eracun Akkaya / Posta.com.tr | Mustafa ve Cemre'nin acı dolu hikayesini Figen anlatıyor.

Haberin Devamı

MUSTAFA KARISI İÇİN CAN ALDI

Mustafa çok hasta olan eşini tedavi ettirmek için patronu Yakup'un yanına gitti. Usta başı olarak çalışan Mustafa, durumu anlatıp Yakup'tan tedavi parasını istedi. Yakup parayı vermeyince Mustafa sinirlerine hakim olamadı ve Yakup'u geriye doğru sert bir şekilde itti.

Başını masanın sivri yerine vuran Yakup ise olay yerinde can verdi. Tedavi ücreti kadar parayı alan Mustafa, Yakup'un yerde cansız şekilde yattığını görünce yardım istedi. Yardıma koşan Yakup'un kardeşi ise abisini görür görmez Mustafa'yı suçladı.

MUSTAFA'NIN ACI GÜNÜ

Onca olaya rağmen koşa koşa eve gelip eşine müjdeyi vermek isteyen Mustafa gördükleri karşısında yerle bir oldu. Kızı Cemre, annesinin cansız bedeninin başında durup annesini uyandırmaya çalışıyordu. Mustafa eşinin öldüğünü anlayınca gözyaşlarına boğuldu.

Haberin Devamı

MUSTAFA TUTUKLANIYOR

Cemre'ye sımsıkı sarılan Mustafa çaresiz bir şekilde eşinin baş ucunda dururken bir an da polis eve baskın düzenledi.

Cemre'ye bir gün onu bulup alacağını söyleyen Mustafa, son kez kızına sarılıp vedalaştı.

CEMRE ÇOCUK ESİRGEMEYE GİDİYOR

Mustafa hapse girince, Cemre'ye çocuk Esirgeme Kurumu sahip çıktı. Çok korkan Cemre, Çocuk Esirgeme Kurumu müdürünün sözleriyle daha da korkmaya başladı. Güzelce giydirilmesini isteyen müdür, zengin bir aile evlat olarak gideceğini söyleyince Cemre, babasının onu gelip alacağını hatırlattı.

CEMRE EVLATLIK ALINIYOR

Kurum müdürü soylu ve zengin bir aileye Cemre'nin geldiğini ve çok güzel bir çocuk olduğunu söyleyince aile hemen geldi. Macide ve Rüçhan Rona, Cemre'yi görür görmez çok beğendiler.

Cemre'yi alıp eve götüren Macide ve Rüçhan, Cemre'nin babasının katil olduğunu bildiği için tedirgindi.

MUSTAFA BIÇAKLANIYOR

Mustafa, Yakup'u öldürünce, Yakup'un kardeşinin içerideki adamları Mustafa'yı tehdit etmeye başladı.

Akşam saati bütün mahkumların film izlediği saatte tehdit eden adam Mustafa'yı bıçakladı. Kızını da öldüreceğini söyleyen adam Mustafa'nın çıldırmasına neden oldu.

Hafif yaralanan Mustafa, pansumanı yapıldıktan sonra bir darbe hapishane müdüründen aldı. Savcılarında bu işin peşini bırakmadığını söyleyen müdür, yakında idamla yargılanacağını söyledi.

Haberin Devamı

MACİDE, CEMRE'Yİ GÖZDEN UZAK TUTUYOR

Cemre'nin eve gelmesiyle birlikte evin çalışanlarından Figen durumdan işkillendi. Cemre hakkında Ronaların bir planı olduğunu düşünen Figen, işin aslını astarını öğrenmeye çalıştı. Macide, Figen'in bu araştırmalarından rahatsız olunca torunu Sinan'ı, Cemre'yi ve Rüçhan'ı da alıp yazlık eve gitti.

MUSTAFA TÜNEL KAZIYOR

Koğuşunu değiştiren Mustafa, siyasetçilerin koğuşuna geçince kaçmak için planlanan tünele yardım etti.

Tünelde kazı yaparken yanlışlıkla su borusu patlayınca Mustafa oldukça hırslandı. Kızına kavuşmak için tek çözüm olarak tünel gören Mustafa, az kalsın boğulacaktı.

Tünelden sağ salim çıkmayı başaran Mustafa, çıktığında karşısında hapishane müdürünü ve gardiyanları gördü.

CEMRE'DEN HABER VAR

Figen'den babasına gitmesini isteyen Cemre'nin isteği gerçek oldu. Figen, Mustafa'nın yanına gidip Cemre'nin iyi olduğunu söyledi. Mustafa ise Figen'den son kez kızını görmek için hapishaneye getirmesini istedi.

MACİDE'NİN PLANI NE?

Yazlık eve geçen Macide, doktoru eve çağırdı. Sinan'ın doktoru bu sefer Sinan için değil Cemre için geldi. Cemre'yi muayene eden doktor sağlık durumum gayet iyi olduğunu söyleyince Macide ve Rüçhan normalinden çok fazla sevindi.

Haberin Devamı

DİLEK TAŞI'NDA BÜYÜK DARBE!

Bir sabah uyandıklarında radyo ve televizyonlardan darbe yapıldığını öğrenen vatandaş hayretler içinde olup biteni izledi.

Mustafa ve diğer mahkum arkadaşları ise avluya kurulan dar ağacını görünce idam edileceklerini anladılar. Yönetimi ele alan asker, Mustafa ve arkadaşlarını alıp avluya götürdü.

DİLEK TAŞI 1. BÖLÜM KANAL D İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN.