Magazin Doğal görünmek daha maliyetli

Doğal görünmek daha maliyetli

Paylaş
Doğal görünmek daha maliyetli

‘Sahil Güvenlik’ dizisiyle ünlenen Kanadalı aktris Pamela Anderson, moda haftalarında makyajsız haliyle güzellik klişelerine meydan okudu. Anderson, doğal görüntüsüyle ortaya çıkmaktan çekinmeyen tek ünlü değil.

Victoria Beckham, Jennifer Lopez, Gwyneth Paltrow, Halle Berry gibi yıldızlar da zaman zaman makyajsız halleriyle kamera karşısına geçiyor. Bu isimler en doğal hallerindeki ışltılı ve dinlenmiş görüntülerine yatırım yapıyor. Estetik işlemlerin yanında birçok bakım rutini uyguluyorlar. İşte sırları

Haberin Devamı

VICTORIA BECKHAM:

Cildine 2 bin Sterlin’lik lazerle yenileme işlemi ve düzenli yüz masajı yaptırıyor. Her sabah Omega-3 içerikli kapsül içiyor. Evde de 395 Sterlin’lik LED yüz maskelerini kullanıyor.

PAMELA ANDERSON:

Nemlendirici cihazının önünde sık sık oturup cildini kurumaktan koruyor. Buzdolabında her zaman gül suyu spreyi bulunduruyor. Ayrıca, bir merkezde haftada 230 Sterlin’lik ‘oksi-aydınlatma’ bakımı yaptırıyor. Yüzündeki kolajen üretimini artırmak için kristallerle (gül kuvarsı ve ametist) aşılanmış 132 Sterlin’lik yüz maskeleri kullanıyor.

LADY GAGA:

Yüz bakımı için Kore ve Japon tekniklerini kullanıyor. 80 dakikası 440 Sterlin olan ‘bukkal masajı’ yaptırıyor.

JENNIFER LOPEZ:

Estetik işlemler yaptırdığını reddediyor. Kendi markasından ürünler ve zeytinyağı kullandığını söylüyor.

Haberin Devamı