Magazin Emmy'ye 'Yargı' damgası

Emmy'ye 'Yargı' damgası

Paylaş
Emmy'ye 'Yargı' damgası

Kanal D’nin reyting rekortmeni, Ay Yapım imzalı dizisi ‘Yargı’ sadece Türkiye’de reyting rekorları kırmakla kalmıyor, satıldığı birçok ülkede de ilgiyle izleniyor.

Televizyon dünyasının en prestijli kurumu olan Emmy Akademisi de bu başarıyı görmezden gelmedi. Önceki akşam ABD, New York’ta düzenlenen 51. Uluslararası Emmy Ödülleri’nde ‘Yargı’ ‘En İyi Telenovela’ seçildi. Törenden 3 gün önce New York’a giden yapımcı Kerem Çatay, senarist Sema Ergenekon, başroldeki Pınar Deniz ve Kaan Urgancıoğlu büyük bir sevinç yaşadı ve ödülü birlikte kabul etti.

Haberin Devamı

TEBRİK YAĞDI

Oscar gecesini aratmayan ödül töreninde ‘Yargı’ ekibi yabancı konuklardan ve basından büyük ilgi gördü. Neşeli hallerini Instagram için verdikleri pozlara da yansıtan ‘Yargı’cıların ödül aldıkları açıklandığında yaşadığı sevinç de görülmeye değerdi. Bu başarının ardından gelen tebrikler nedeniyle başta yapımcı Kerem Çatay olmak üzere tüm ekibin telefonları kilitlendi, mesaj kutuları doldu taştı. Çatay, İstanbul’a döndüklerinde tüm kadroyu bir araya toplayarak bir kutlama yemeği düzenleyecek.