Magazin Esra Erol'dan Zuhal Topal'a salvolar

Esra Erol'dan Zuhal Topal'a salvolar

Paylaş
Esra Erol'dan Zuhal Topal'a salvolar

Ünlü sunucu Esra Erol, sunduğu evlilik programında adeta açtı ağzını yumdu gözünü. Suskunluğunu bozan Erol, çalışanlarıyla ve yarışmacılarıyla ilgili konuşarak Zuhal Topal'a ve yapımcısına ateş püskürdü

Evlilik programlarındaki skandallar ve olaylar hakkında Seda Sayan'ın yaptığı açıklamalardan sonra, Esra Erol da dün, ilk kez kendi programında konuştu!

İşte Esra Erol'un konuşması:

"Ben Atv'ye geçtiğimden beri yaşamadığım kalmadı, buna rağmen sustum! Hem hamileliğimde hem hamileliğimden sonra!

Eski yapımcılarım Zeynep, Onur Peker, şu an Zuhal Topal'ın programını yapıyorlar.



Bir düzenek kuruldu; hedef ve amaç Esra Erol'u bitirme ve yıpratma, bir bel altı çalışması yapıyorlar. Bu bel altı çalışmasının amacı da, Zuhal Topal'a sezon başında benim programım için Atv'ye geçtikten sonra kalkacağı... Tüm bunlar dava sürecinde, ben hakkımı adaletimi orada aramaya devam ediyorum.

startFlvPlayer_PostaV2("divFlvPlayer43635","43635","201604","43635-446493.jpg","1", "0","Esra Erol'dan Zuhal Topal'a salvolar");


''KUCAĞIMDA BEBEĞİMLE KARAKOLLARA GİDİP İFADE VERİYORUM!''

Kanalıma sürekli tedbirler geliyor, format hakkı için sürekli davalar açılıyor, tarafıma inatla ve hırsla sadece yıpratmak için sürekli ihtarlar gönderiliyor. Doğuma giderken icralar geldi, doğumdan evime döndüğümde kucağımda bebeğimle yine icralar geldi, sürekli karakollara gidip ifadeler veriyorum, sürekli suçlamalarda bulunuluyorum ve bunu sadece ben yaşamıyorum, benimle birlikte çalışan ekip arkadaşlarım hakkında da suç duyurusunda bulunuluyor, ifade vermeye gidiyorlar.



''ZUHAL TOPAL VE KOCASI, ESKİ YAPIMCILARIMLA BİRLİKTE BENİ BİTİRME OPERASYONU YAPIYORLAR!''

Haberin devamı için ikinci sayfaya geçiniz



Eski yapımcılarım, Zuhal Topal ve kocası beni bitirme, silme, yayından kaldırma operasyonuna dahillerdir!

Ben bugüne kadar sustum ve avukatım aracılığı ile hukuk önünde adalet önünde hakkımı savundum ve bu süreci bu şekilde atlatacağımı düşünüyordum fakat olay çok farklı bir şekil almaya başladı.



Geçen haftalarda Seda Sayan'ın programıyla ilgili Zekeriya Atak isimli şahıs, şehitlerle ilgili güya Seda Abla, Zuhal Topal'ın programını karıştırmasını söylemiş, fakat orkestranın "hayat devam ediyor çalın oynayın" diyor. Seda Sayan Zuhal Topal'ın orkestrasını da mı tuttu? Zuhal Topal'ın kendisini de mi tuttu kendi yayınını protesto etsin diye? Arkasından bir sahte nikah skandalı oldu, onu da rakip programların işi diye sundular; şoförü, sahte nikah memuru olarak cüppe giydirip ben mi çıkarttım yayınınıza? Madem her şeyi rakip programlar yapıyor ben bunu soruyorum.



İkincisi; Serpil Örümcer davasında yine çıktılar dediler ki "biz çok başarılıyız, hep rakip programların yüzünden bunlar başımıza geliyor", Serpil Örümcer'i ben mi çıkarttım programınıza? Aday olarak gelen, sonradan evli olduğu ortaya çıkan beyefendiyi de ben mi çıkarttım programınıza? Serpil Örümcer'e ev verdik demişsiniz vermemişsiniz! O evi de ben mi aldım elinizden ? Seda Sayan mı aldı? Kendi halinde sıkıntı çeken bir sanatçı; istekleri bitmeyen bir kadına dönüştürüldü ve karalandı programınızda; bunları da mı biz yaptık? Şimdi programınızda bir adayın hamile kalma olayı var onu da ben mi hamile bıraktım ?

''DOĞUMA GÖZYAŞLARI İÇİNDE GİTTİM!''

Haberin devamı için üçüncü sayfaya geçiniz



Ben 10 yıldır bu programı yapıyorum, benim programım içerisinde çeşitli olaylar başıma geldi, loca adayları tartıştı, stüdyoda kavga çıktı bir gün rakip program yaptı mı dedim? Benim programımda yaşanan bir olayda ben çıkar seyircimden özür dilerim, hiç kimseyi suçlamam. Ben ağzımı açmadıkça ben konuşmadıkça bunların hepsini Seda Abla söyledi diye söylüyorum, ben doğuma gözyaşları içinde gittim! instagramda bana sahte hesaplarla doğum esnasında ölmemi, evladımın ölmesini yazdılar, 8 aydır sesimi çıkartmıyorum.

''SİZDE VİCDAN VAR MI?''


Gelen adaylarımızı tehdit ettiniz, sözleşmeyi uygulamaya koymakla korkutma, sözleşmemiz sadece adayların kendi istekleriyle katıldıklarına dairdir. Benim arşivimi çaldınız ben sizden şikayetçi olmadım. Sizde hiç vicdan, empati, insaf var mı?

Benim hep rakiplerim oldu, Seda Abla'yla birbirimize canlı yayında laf sokarız, ciddi ciddi laf sokarız ama, kimse anlamaz birbirimize laf soktuğumuzu, ama biz bel altı vurmayız hiç kimseye, şantaj, tehdit, suçlama yapmayız.



''ZUHAL TOPAL, EŞİNİ DE KENDİNİ KULLANDIRMA!''

Sevgili Zuhal Topal, sen bu filmi gördün ben de bu filmi gördüm, eşini de kendini de maşa olarak kullandırma! Biz meslektaşız, aynı işten ekmek yiyoruz, bu da benim sana insanlık ve kadınlık adına meslektaşım olduğun için tek ve son sözümdür...

Eğer bir mücadele ve bir olay varsa hukuk ve yargı diye bir olay var. Her şey orada çözülür. Bir de ilahi adalet var. Ben hamileliğimde ve sonrasında yaşadıklarımı Allah'a havale ettim.

Son bir şey daha söyleyeceğim. Burama kadar gelirse öyle bir şey söyleyeceğim ki o iki kişi, o karı koca Türkiye'de duramayacak. İşte o zaman yer yerinden oynayacak.



3

Haberin Devamı