Magazin Gece'nin dert ortağı Özgür krizi çözdü! Dönence 3. bölümde neler oldu?

Gece'nin dert ortağı Özgür krizi çözdü! Dönence 3. bölümde neler oldu?

Paylaş
Gece'nin dert ortağı Özgür krizi çözdü! Dönence 3. bölümde neler oldu?

Kanal D ekranlarında yeni başlayan Dönence dizisi, seyircinin heyecanla beklediği bir dizi. 18 Temmuz Salı akşamı 3. bölümüyle seyirci karşısına çıkan Dönence dizisinin yapımcılığını D Media üstleniyor. Senaryosunu SA Yazı Grubu, Ebru Hacıoğlu, İbrahim Güler ve Melek Ordu'nun yazdığı Dönence dizisinin yönetmen koltuğunda ise Serdar Gözelekli oturuyor. Dönence dizisinin 3. bölümünde yaşananlar ise haberimizde.

Büşra Eracun Akkaya / Posta.com.tr | Özgür ve Gece günden güne birbirlerine daha da bağlanıyor fakat bunu kendilerine itiraf edemiyor.

Haberin Devamı

MİRO PANİK OLUYOR

Miro, Özgür ile yumruk yumruğa kavga ettiği sırada jandarma geldi. Kaza için geldiğini söyleyince Miro panik oldu. Jandarma ise panikleme sebebini sorup tek görgü şahidi olduğu için Miro'nun bilgisine ihtiyaç duyduğunu söyledi.

Miro ifadesini verdiği sırada Gece ise Özgür'ün kanayan alnına pansuman yaptı. Jandarmayla konuşması biten Miro ise yine kıskançlık krizine girdi.

CEM, ALİCAN'I YAKALIYOR

Gülce'nin kaybolmasına neden olan Alican, Cem'in peşine düşmesiyle panik oldu. Alican'ın peşinden koşan Cem sonunda yakalamayı başardı.

Alican ile konuşan Cem, Gülce'nin özel durumu anlatıp uzak durmasını istedi.

İşin içinden çıkmayan Cem, Verda'nın Alican'ı eve çağırmak istediğini öğrenince Gece'den yardım istedi.

CEM, VERDA'NIN CANINI YAKIYOR

Alican'ı ısrarla eve davet etmek isteyen Verda'yı durdurmak için Cem kendince bir çözüm buldu. Alican'ın yanına giden Cem, Verda aradığında söylemesi gerekenleri tembihledi.

Haberin Devamı

Verda aradığında ise Alican eve gelemeyeceklerini ve annesinin Gülce'nin özel durumu için arkadaşlıklarına izin vermediğini söyledi.

Telefonu kapatan Verda yıkıldı.

MİRO'DAN GECE SÜRPRİZ

Akşam babasıyla konuşan Gece kargonun seslenmesiyle sohbetleri bölündü. Şık bir kıyafet, çanta ve ayakkabının geldiği kutuda ise "Akşam 9'da yat kulübünde ol " not vardı.

Giyinip kulübe giden Gece, sürprizi Özgür yaptı sandı ve Özgür ile sohbet ettiği sırada Miro'nun gelmesiyle daha da şaşkına döndü.

Gece, Sera, Berkay ve Miro bir gece kulübüne gidip çılgınca eğlenirken Miro, Gece'ye en sevdiği şeyi yapması için sürpriz yaptı ve sahnede şarkı söylemesini sağladı.

GECE BABASINA YAKALANIYOR

Sabah Gülce'nin krizi gelmesi üzerine Cem, Gece'yi almak için Sera'nın evine gitti. Gece'ye durumu açıkladığı sırada Cem ve Miro karşılaştı. Kandırıldığını anlayan Cem, Gece'ye yalan söylediği ve Miro'nun Foça'da olduğunu sakladığı için çok sinirlendi.

GECE VE GÜLCE ARASINDA KRİZ ÇIKTI

Sabah babasıyla yaşadığı gerginlikle biraz sinirli olan Gece, Gülce'nin sürekli tutturmalarına ve inadına daha fazla katlanamadı. Sabrı biten Gece, Gülce'ye bağrınca Gülce krize girdi. Ablasından nefret ettiğini söyleyen Gülce, kendine vurmaya başladı. Gülce'nin yaşadığı krize şahit olan Rüzgar ise Gece'yi iterek yere düşürdü.

Haberin Devamı

Ağlayarak kaçan Gece'yi ise sakinleştirmek Özgür'e düştü. Zamanında Rüzgar ile yaşadığı zorlukları anlatan Özgür, nasıl üstesinden geldiğini de anlattı.

DÖNENCE 3. BÖLÜM KANAL D İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN.