Magazin Gelinim Mutfakta bugün bilezikleri kim aldı? 18 Mart Gelinim Mutfakta’dan kim elendi, haftanın birincisi kim oldu?

Gelinim Mutfakta bugün bilezikleri kim aldı? 18 Mart Gelinim Mutfakta’dan kim elendi, haftanın birincisi kim oldu?

Paylaş
Gelinim Mutfakta bugün bilezikleri kim aldı? 18 Mart Gelinim Mutfakta’dan kim elendi, haftanın birincisi kim oldu?

Gelinim Mutfakta yarışma programında bugün bir hafta finali heyecanı daha yaşandı. Kanal D ekranlarında Nursel Ergin’in sunumuyla hafta içi her gün heyecan ve rekabete sahne olan yarışma, ekran başındaki izleyiciler tarafından da yakından takip ediliyor. Dünkü bölümde, Yeşim çeyrek altının sahibi olmuştu. Peki, Gelinim Mutfakta bugün bilezikleri kim aldı? 18 Mart Gelinim Mutfakta’dan kim elendi, haftanın birincisi kim oldu? İşte heyecan dolu bölümün ayrıntılar…

Gelinim Mutfakta’nın 18 Mart Cuma günü yayınlanan hafta finalinde, gelinler Miyase, Yeşim, Hasret, Deniz portakallı sufle kek yaparken, kayınvalideler, Beyhan, Sevilay, Nurten ve Hayat yapılan yemeklere puan verdi. Yarışmanın sonunda en çok puanı alan gelin, bilezikleri koluna takarken, hafta boyunca en az puanı alan gelin ise yarışmadan elendi. İşte 18 Mart Gelinim Mutfakta birincisi ve yarışmadan elenen gelin…

Haberin Devamı

GELİNİM MUTFAKTA BUGÜN BİLEZİKLERİ KİM ALDI?

Gelinim Mutfakta’da 18 Mart Cuma günü gerçekleşen hafta finalinde gelinler portakallı sufle kek yaparak en çok puanı almaya çalıştı. Her kayınvalidenin gelininin tabağına en yüksek puanı vermek için çalıştığı yarışmada bugün bir ilk yaşandı. Yarışmacılardan Hasret’in kayınvalidesi Nurten Hanım, gelinine özellikle 1 puan verdiğini ve yarışmadan elenmek istediğini açıkladı.

Haftanın son gününde en yüksek puanı alarak çeyrek altını kazanan isim Yeşim olurken, Yeşim hafta boyunca gösterdiği performans ile 5 altın bileziği de koluna takmayı başardı.

18 MART GELİNİM MUTFAKTA’DAN KİM ELENDİ?

18 Mart Cuma günü gerçekleşen hafta finalinin ardından elenerek yarışmaya veda eden isim Deniz oldu…