Magazin İlayda Oral kimdir, kaç yaşında ve nereli? Survivor Anıl Berk Baki’nin sevgilisi İlayda Oral ne iş yapıyor?

İlayda Oral kimdir, kaç yaşında ve nereli? Survivor Anıl Berk Baki’nin sevgilisi İlayda Oral ne iş yapıyor?

Paylaş
İlayda Oral kimdir, kaç yaşında ve nereli? Survivor Anıl Berk Baki’nin sevgilisi İlayda Oral ne iş yapıyor?

İlayda Oral, Survivor All Star’da gönüllüler takımında yarışan Anıl Berk Baki’nin sevgilisi olarak gündeme geldi. Survivor hayranlarının yakından takip ettiği genç kadın, sosyal medya paylaşımlarıyla büyük beğeni toplarken, ‘İlayda Oral kimdir, kaç yaşında ve nereli?’ ve ‘Anıl Berk Baki’nin sevgilisi İlayda Oral ne iş yapıyor?’ soruları da sıklıkla araştırılıyor…

Survivor’un sevilen yarışmacısı Anıl Berk Baki’nin sevgilisi İlayda Oral, magazin gündemini takip edenler tarafından merak ediliyor. Mühendislik eğitimi alan genç kadının spor ile iç içe bir yaşam sürdüğü bilinirken, sosyal medya hesabından da sık sık paylaşım yapıyor. İşte Survivor Anıl Berk Baki’nin sevgili İlayda Oral hakkındaki detaylar…

Haberin Devamı

İLAYDA ORAL KİMDİR, KAÇ YAŞINDA VE NERELİ?

İlayda Oral, 25 Ağustos 1994 tarihinde dünyaya geldi. Lisans eğitimini Özyeğin Üniversitesi Endüstri Mühendisliği bölümünü tamamladı.

SURVİVOR ANIL BERK BAKİ’NİN SEVGİLİSİ İLAYDA ORAL NE İŞ YAPIYOR?

Survivor Anıl Berk Baki’nin sevgilisi İlayda Oral, tıpkı sevgilisi gibi sporla iç içe bir yaşam sürüyor. Snowboard, kitesurf ve kayak sporları yaptığı bilinen genç kadın aynı zamanda özel bir şirkette ürün uzmanı olarak görev yapıyor.

İlayda Oral Instagram’da ilaoral kullanıcı adıyla yer alıyor ve 22,5 bin takipçisi bulunuyor.

ANIL BERK BAKİ KİMDİR?

Aslen Trabzonlu olan Survivor Anıl Berk Baki, 1991 yılında İstanbul'da dünyaya doğdu. Lisans eğitimini Yeditepe Üniversitesi Reklam Tasarımı ve İletişim Bölümünde tamamladı. Yelken sporu ile ilgilenen ve Milli sporcu olan Anıl Berk Baki, aynı zamanda crossfit antrenörü olarak spor kariyerine devam ediyor. Genç yarışmacı, crossfit ve yelken dışında uzun süre voleybol, atletizm ve Amerikan futbolu ile ilgilendi.

Haberin Devamı