Magazin Ilgaz, Pars ve Eren'in başı büyük dertte! Yargı 42. bölümde neler oldu?

Ilgaz, Pars ve Eren'in başı büyük dertte! Yargı 42. bölümde neler oldu?

Paylaş
Ilgaz, Pars ve Eren'in başı büyük dertte! Yargı 42. bölümde neler oldu?

Pazar akşamları izlenme rekoru kıran Kanal D'nin popüler dizisi Yargı, yine soluksuz izlendi. Son bölümde Burak'ın Eren'i vurmasıyla Ilgaz'da Burak'a ateş etti. Bacağından vurulan Burak'ı hastaneye Ilgaz yetiştirdi. Peki Yargı'nın son bölümünde neler oldu? Yargı 42. bölümde yaşananlar tüm detaylarıyla haberimizde.

Büşra Eracun Akkaya / Posta.com.tr | Burak'ın ölmesiyle Ilgaz, Pars ve Eren'in hayatı daha da zorlaşıyor. Yekta ise belden aşağı vurmaya devam ediyor.

Haberin Devamı

ILGAZ BURAK'I HASTANEYE YETİŞTİRMEYE ÇALIŞIYOR

Son bölümde Eren'i silah ile vuran Burak'ı yakalamak için bacağına ateş eden Ilgaz, ambülansı beklemeden acile yetiştirmeye çalıştı. Hastanede Burak'ı sağlık ekibine teslim eden Ilgaz, önce adli tıp ekiplerine elindeki kanın örneğini verdi daha sonra lavaboda ellerini yıkarken sinirlerine hakim olamadı ve ağlamaya başladı. Ilgaz Eren ile olan hatıraları hatırlarken o sırada Ceylin aradı. Ilgaz kötü haberi Ceylin'e de verdi.

HABERİ ALAN HASTANEYE KOŞTU

Ilgaz'dan haberi alan Ceylin hastaneye girdikten 5 dakika sonra Pars ve Derya savcı da geldi. Eren'in durumunu soran Pars'a Ilgaz "İyi değil ikisi de iyi değil, ameliyattalar" dedi.

Ameliyat bitiminde kötü haberi alan Haluk Ilgaz'ın yakasına yapıştı. Burak'ın ölmesiyle acısına yenik düşerek Ilgaz'ı tehdit etti. Yekta müvekkili Haluk'u alarak uzaklaştırdı.

Haberin Devamı

Eren'in ameliyatı hala devam ederken Tuğçe sinir krizi geçirdi. Çınar'ı görünce üzerine atlayan Tuğçe "Senin yüzünden" diyerek Çınar'ı suçladı.

RAFET AMİR ILGAZ'IN KUYUSUNU KAZIYOR

Çatışmanın yaşandığı eve giden Rafet amir, olay yerini inceledikten sonra etrafındaki bütün polis memurlarına basit görevler vererek uzaklaştırdı. Delil karartmaya çalışan Rafet'in tam olarak ne yaptığı henüz belli olmadı.

Haluk'un evinde çalışan kadının ifadesini alan Rafet amiri sorgu sırasında Pars aradı. Hiçbir delilin atlanılmaması gerektiğini vurgulayan Pars sözleriyle Rafet'i biraz kızdırdı.

EREN'DEN SEVİNDİRİCİ HABER

Uzun saatler süren ameliyatın ardından Eren komiser yaşam savaşını kazandı. Normal odaya alınırken koridorda sevdiklerini gören Eren, herkes ile selamlaştıktan sonra Burak'ın durumunu sordu. Kötü haberi tam alacağı sırada hemşire araya girdi ve "Hastamızı ilk günden yormayalım" dedi.

Odaya alınan Eren'e hassas ilgi gösteren Pars, etrafındakilerin dikkatini çekti ve yüzleri güldürmeyi başardı.

HALUK NEFRET KUSUYOR

Adli tıptan Burak'ın cenazesini almaya giden Haluk ve Yekta kapının önünde nakil aracını beklerken laflamaya başladılar. Hedef göstermek için saçma sapan konuşmaya başlayan Yekta, Haluk'a Burak'ın bir plan ile öldürüldüğünü ve emri Pars'ın verdiğinden şüphelendiğini söyledi.

Adli Tıp'ın önünde bekleyen Haluk'un yanına giden Metin başsağlığı diledi. Daha sonra yollarını ayırmak için helallik isteyen Metin'e Haluk "Helal etmiyorum. Defol git buradan" dedi.

Haberin Devamı

MERDAN DEDE YİNE YAPTI YAPACAĞINI

Aylar önce Ilgaz'ların oturduğu evin alt katını kiralayan kadın meğerse Merdan dede ile önceden ilişkisi olan biriymiş ve zihinsel engelli bir çocukları var.

YEKTA BEL ALTI VURUYOR

Ilgaz Pars'ın odasına gidip ifadesini vermeye başladı. Rafet'in karattığı deliller yüzünden Ilgaz'ın ifadesiyle olay yeri tutanağı eşleşmeyince silahın balistik raporunu istedi.

Pars'ın kalem görevlisi raporu almak için dışarı çıktığında içeri Yekta girdi. Yekta "Ilgaz'ın sorgusuna eklemeniz gereken birçok soru ile geldim size. Mesela Ilgaz Bey neden ambülansı beklemedi? Burak'ın kan hastalığı olduğunu biliyordu neden atar damarından vurdu? Ambülansı beklememe nedeni kendi arabasıyla yolu uzatmak mıydı?" dedi.

ILGAZ TEKRAR OLAY YERİNDE

Burak'ın cenazesi dedesinin evine helallik almak için geldiği sırada Pars Ilgaz'ı olay yerine tekrar götürüp raporla eşleşmeyen ifadeyi çözmeye gitti. Ilgaz'ı gören Haluk oldukça sinirlendi.

Haberin Devamı

RAFET VE YEKTA BULUŞTU

Rafet ve Yekta çorbacıda buluştu. Arka arkaya masalarda oturup pazarlık yaptılar. Pazarlıkta anlaştıktan sonra Ilgaz'ın silahından çıkan ve Burak'ın vurulduğu yerden alınan mermi kovanını Yekta'ya verdi. Verdikten sonra ardı ardına çıkan Rafet ve Yekta işlerinin başına döndüler.

CEYLİN ÇİĞDEM'İ İKNA ETTİ

Rehin tutuldukları yerde taksicinin ölmesiyle Ceylin kurtulduktan sonra işin peşine düşmüştü. Çiğdem'in yaptığını öğrenen Ceylin, hamile Çiğdem'i bir şekilde ikna etmeyi başaran Ceylin, Ilgaz'ın yanına gidip ifadesini vermeye ve itiraf ettirmeye götürdü.

Üzerine düşen görevi yapan Ilgaz Çiğdem'i üst mahkemeye sevk etti.
Hızlıca davası görülen Çiğdem tutuksuz yargılandı.

PARS DELİL KARARTILDIĞINI ANLAYINCA TEKRAR İFADE ALIYOR

Burak ve dedesinin evinde çalışan Nimet Hanım'da ağız birliği yapıp yanlış ifade verdi. Durumu fark eten Pars tekrar ifadesi alınması için Nimet'i adliyeye çağırdı. Sorularını açık açık sorunca Yekta Ilgaz'ı ve Pars'ı suçlarcasına ve birbirlerini savunmak için uğraştıklarını söyledi. Duyduklarına çok sinirlenen Pars Yekta'yı yaka paça odadan dışarı attı.

Haberin Devamı

Derya ile durum değerlendirmesi yapan Pars alınan ifadelerin Ilgaz'ı suçlayan bir durum teşkil etmediğine karar verip dosyayı kapattılar.

HALUK VE YEKTA'DAN İNTİKAM YEMİNİ

Ilgaz dosyasının kapatıldığını söylemek için Yekta Haluk'un evine gitti. Duyduklarına çok sinirlenen Haluk elindeki tesbihi sinirle kopardı. Sinirden gözü dönen Haluk "O katil savcı elini kolunu sallayarak dışarıda mı dolaşacak? Bir şey yapmayacak mısın Yekta?" dedi. Birbirlerinin gözünün içine bakarak intikam yemini ettiler.

Vakit kaybetmeyen Yekta soluğu Ankara'da aldı. Hakimler ve Savcılar Yüksek Kurulu'na giden Yekta Başmüfettiş ile görüştü. Pars, Ilgaz ve Eren hakkında şikayette bulundu. Delil isteyen başmüfettişe yalan deliller sunarak olayı çarpık anlatan Yekta, başmüfettişe "Size hangi usulsüzlükten bahsedeyim başmüfettişim, davası bitmemiş kardeşini çaycı olarak karakola sokmasını mı, kardeşinin katiline ulaşmak için verilen rüşvetleri mi, eşinin gölge avukatlık yaptığını mı? Anlatırken bile yoruldum" diyerek Başmüfettişi etkilemeyi başardı.

PARS'IN ACI GÜNÜ

Adli incelemesi biten Neva'yı teslim alan Pars kardeşine son görevini yaptı ve cenazesini defnetti. Cenazeye katılanlar gözyaşlarını tutmakta zorluk çekti.

Cenazeyi defnettikten sonra mezarlıktan çıkmaya çalışan Ilgaz, Ceylin ve Derya Burak'ın cenaze törenine denk geldiler. Sinirleri bozulan Derya "Ne acımasız tesadüf değil mi? Aynı gün toprağa veriliyorlar" diyerek içlendi.

PARS, ILGAZ VE EREN'İN BAŞI BELADA

Yekta allem etti kallem etti ve bir şekilde Başmüfettişi etkilemeyi başardı. İstanbul'a gelen Başmüfettiş izinde olan Pars'ı, Ilgaz'ı ve Eren'i yarım saat içinde yanına beklediğini söyledi.

Cenazeden sonra hayatla ilişkisini kesen Pars'a ulaşmak için dört koldan herkes sarıldı. Sonunda uyuduğu uykudan uyanan Pars Ilgaz'ın telefonunu açmak yerine telefonu fırlatıp kırdı.

Pars'a ulaşamayan Ilgaz, Pars'ı evinden almaya gitti.

Ilgaz, Pars ve Eren tam adliyeye gireceği sırada Yekta'nın basın açıklaması yaptığını gördü. Burak'ın ne kadar masum birisi olduğunu ispatlamaya çalışıyorken bir yandan da Ilgaz, Eren ve Pars'a yönelik suçlamalarda bulunuyordu.

ILGAZ, EREN VE PARS AÇIĞA ALINDI

Kuyu cinayeti davasında yeterince adil olmadıklarını düşünen Başmüfettiş Ilgaz, Pars ve Eren'i geçici bir süre açığa aldı. 1 hafta boyunca odaları dahil bütün dosyalarında inceleme yapacağını söyleyen başmüfettiş "İncelemenin sonunda geri dönebilir misiniz yoksa tahininiz mi çıkar orasını göreceğiz" dedi.

 Burak'ın ölmesi Ilgaz'ı derinden yaralarken başına büyük dertler açılmasına da neden oldu. Ilgaz, Pars ve Eren'i belli ki daha kötü günler bekliyor. Yargı 42 bölümü kaçıranlar için aşağıya link bırakıyorum.

YARGI 42. BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN.