Magazin Ilgaz'ın vurduğu Burak ölecek mi? Ilgaz Ceylin'e öyle bir oyun oynadı ki...

Ilgaz'ın vurduğu Burak ölecek mi? Ilgaz Ceylin'e öyle bir oyun oynadı ki...

Paylaş
Ilgaz'ın vurduğu Burak ölecek mi? Ilgaz Ceylin'e öyle bir oyun oynadı ki...

Pazar akşamları izlenme rekoru kıran Kanal D'nin popüler dizisi Yargı, bu akşam da soluksuz izlendi. Son bölümde Burak'a dair bir delil bulan Ilgaz, şüphelerinde haklı çıktı. Peki Yargı'nın son bölümünde neler oldu? Yargı 41. bölümde yaşananlar tüm detaylarıyla haberimizde.

Büşra Eracun Akkaya / Posta.com.tr | Son bölümde Burak'ın sorgu kayıtlarını defalarca izleyen Ilgaz, Burak'ı kan tutmadığını görünce şüphesi daha da arttı. Ceylin'i Eren'e emanet eden Ilgaz, Burak'ın peşine düştü.

Haberin Devamı

OSMAN AYLİN'DEN HESAP SORUYOR

Aylin'in kapısının önünde bekleyen Osman, Aylin'in eve geç geldiğini görünce hesap sormaya başladı. Aylin süslendiği için daha da sinirlenen Osman, Çetin'in yalancı olduğunu söyledi. Osman'a sinirli olan Aylin, "palavralarını dinlemeyeceğim" diyerek yüzüne kapıyı kapattı.

Ertesi gün Aylin'in annesi Osman'ın karşısına çıktı. Aylin'in gözünden akan yaşlar devam ederse seni öldürürüm diyerek Osman'ı alenen tehdit etti. Çetin'in yalancı olduğunu söylemek isteyen Osman yine dinlenmedi.

Son çare olarak Ceylin'i arayan Osman, "anlatmam gerekenler var" dedi. Polis gözetiminde olduğunu söyleyen Ceylin, "ne söyleyeceksen benim eve gel" dedi. Çetin'in 70 yaşında yaşlı başlı bir amca olduğunu söyleyen Osman, Ceylin'den yardım talep etti. Duyduklarına çok şaşıran Ceylin araştıracağını söyledi.

Haberin Devamı

Çetin'i araştıran Ceylin, çıkan sonuçtan hiç hoşnut olmadı. Aylin'in söylediği hastanede çalışan Çetin'i gösterince Aylin duruma içerledi. "Mutluluğu bana çok görüyorsunuz" diye tepki gösteren Aylin, kardeşinin yaptığı iyiliği göremedi.

ILGAZ'DAN BURAK'A GÖZ DAĞI

Muhabir Burak'ı kan tutmadığını öğrenen Ilgaz, Burak'ın dedesiyle birlikte yaşadığı eve gitti. Açık açık Burak'ı tehdit eden Ilgaz, "kan tutmadığını çözdüm" dedi. Yalanlarını da ortaya çıkartacağını söyleyen Ilgaz, "sevdiklerim için hiç korkmam, her şeyi yaparım" dedi.

Burak'ın yanından çıkan Ilgaz, Pars'ın evinin önünde Ceylin ve Eren ile buluşup içeri girdi. Pars, Ceylin, Ilgaz, Derya ve Eren, Ilgaz'ın soruşturmada bulduğu delili izletti. İzleyen herkes Burak'ın ne kadar oyuncu olduğunu anladı. Burak'ın peşine düşmek için tam yola koyulacaklardı ki Derya'dan büyük tepki geldi. 2 gündür uyumadıkları ve yemek yemediklerini söyleyen Derya, "herkes evine gidip bir uyusun yarın 8'de buluşun" deyip engel oldu.

Eren, Ilgaz ve Ceylin'i yolcu eden Derya ve Pars, kapı önünde Ceylin'den özür diledi. Yaptığı basın açıklamasının nedenini söyleyen Pars, gözyaşlarına hakim olamadı.

Evden çıkarken Eren'e talimat veren Ilgaz, Ceylin'i koruması için evin önüne polis talep etti.

YEKTA'DAN ILGAZ'A OYUN

Haluk ve Burak, Yekta'yı arayıp Ilgaz'ın eve geldiğini söyledi. Yekta ise Ilgaz'ın Burak'a temas edip etmediğini sordu. Burak koluna dokunduğunu söyleyince Yekta hemen hastaneye gidip darp raporu alacağız dedi.

Haberin Devamı

OLAY YERİNDE PARS'IN YIKILDIĞI AN

Olay yerinde katile dair iz arayan ekip, incelemeye esnasında edinilen bilgileri Pars ve Ilgaz'a aktardı. Rehinelerin kapalı tutulduğu yere göz atan Ilgaz ve Pars tam çıkacakken duvarda 'NEVA' yazdığını gördü. Neva'nın orada ne şartlarda kaldığını hayal eden Pars, kardeşi o acıları çekerken yanında olmadığı ve kurtaramadığı için gözyaşlarına boğuldu.

Neva'nın fotoğraflarını da alıp kuyu cinayetinde sağ kurtulan 12 yaşındaki Mehmet Can'ın yanına gitti. Köşkte yaşananlar hakkında ne kadar bilgi hatırladığını araştırmak isteyen Pars, Mehmet Can'a fotoğrafları gösterirken oldukça duygusal anlar yaşadı.

TOLGA'NIN OYUNU ORTAYA ÇIKTI

Ceylin'in yanında çalışmaya başlayan Tolga ile Ceylin arasındaki gölge avukatlığın ortaya çıkmasıyla Hem Ilgaz'ın hem de Tolga'nın oyunu ortaya çıktı. Meğer Ilgaz Tolga'yı, Ceylin'e emanet olması için peşine takmış.

Haberin Devamı

"VERİN KARDEŞİMİ, DEFNEDECEĞİM"

Olay yerinden ve cesetlerin üstünden alınan örnekleri inceleyen memurun yanına giden Pars, oldukça gergindi. Memuru köşeye sıkıştıran Pars "Bütün delilleri aldınız incelediniz. Bitirin artık raporu, verin kardeşimi defnedelim. Daha sonra inceleme yapalım deyip de mezarı açtırmayın" dedi.

ILGAZ TEKRAR İFADE ALIYOR

İçeride ölen taksici için rehineleri tekrar ifadeye alan Ilgaz, bir sonuca ulaşamazken, Burak'ın sorgusunu daha da derinleştirdi. Ilgaz "Hani seni kan tutuyordu" diye Burak'a soruca ise Burak "Hayır, kim söylediyse uydurmuş" dedi.

Kuyu cinayetinde ölen kişilerin ortak noktası olan anketi Burak'a gösteren Ilgaz "Bunu sen mi hazırladın?" dedi. Kaçamak cevap veren Burak "Çok anketle ilgilendim bilmiyorum. Yalnız kim hazırlamışsa güzel hazırlamış. Peki, siz sevdiğiniz için birisini öldürür müsünüz" dedi. Ilgaz ise "Hayır" yanıtını verdi.

Burak'ın ifadesinden sonra dedesinin de ifadesini alan Ilgaz, Haluk'a "Burak ailesini nasıl kaybetti" diye sordu. Tüm detaylarıyla anlatan Haluk, cümlelerinin sonunda "Onu ben yetiştirdim, çok efendi bir çocuktur" diyerek torununu övdü. Sorgunun sonunda Ilgaz "Burak'ı kan tutuyor mu" diye sorunca Haluk "Ne münasebet" dedi.

Haberin Devamı

ILGAZ BURAK'I BİR ADIM DAHA KÖŞEYE SIKIŞTIRIYOR

Önceki bölümlerde anketin sahibini bulmak için ankette yazan üniversiteye giden Ilgaz, Eren komiserle birlikte tekrar üniversiteyi ziyaret ettiler. Üniversitenin bölüm başkanı ile iletişime geçen Ilgaz, hocaya "Bir gelişme var mı" diye sordu. Hoca ise Erdem adında bir öğrencinin toplu attığı maile yanıt verdiğini söyleyerek "Erdem diye bir öğrencim cevap vermiş. Eski ev arkadaşı düzenlemiş bu anketi. Adı da Burak Yıldırım" dedi.

Polis amiri Rafet, Burak için gözaltı kararı çıktığını öğrenince vakit kaybetmeden Yekta'ya haber verdi. Yekta'nın yanında Haluk'ta vardı. Haberi alan Haluk hemen torunu Burak'ı aradı. O sırada banyo keyfi yapan Burak telefonu duymadı.

CEYLİN TAKSİCİNİN KATİLİNİ BULDU

Hastanede yatan rehine kızı ziyaret eden Ceylin, ilk olarak odaya girip muhabbet etti. Odadan çıkan Ceylin, polislerden kızın ifadesini istedi. Kız ifadesinde emlakçıyı suçladığını görünce Ceylin çılgına döndü. Tekrar kızın odasına girip "Sen ne yapmaya çalışıyorsun. O suçladığın adamın ailesi var, 2 çocuğu var" dedi. Ceylin'in baskısından korkan rehine kız suçunu itiraf etti ve "Bir anda oldu anlamadım, taksici bizi öldürecekti ben onu öldürmeseydim" dedi.

OYUN İÇİNDE OYUN

Torununa ulaşamayınca Metin'i arayan Haluk, Burak'a polislerin geleceğini haber vermesini istedi. Odasına gittiğinde duşta olduğunu görünce kapının önünde Burak'ın çıkmasını bekledi. Belirli bir süre geçince odaya giren Metin, Burak'ı göremedi. Banyoya doğru gidince ise Burak Metin'in kafasına küt bir cisimle vurup bayılttı. Bayılan Metin'in silahını alan Burak ise evden kaçmaya çalıştı.

Burak Tam kaçarken Ilgaz ve Eren olay yerine geldi. Burak'ın kaçtığını görünce peşine düştüler. Yakalanacağını anlayan Burak, Metin'in silahıyla Eren'e 2 el ateş etti. Omuzundan ve göğsünden yaralanan Eren olduğu yere yığıldı.

Ne yapacağını şaşıran Ilgaz, Burak'ın peşinden koşmaya devam etti. Tam evin duvarından atlayıp kaçmaya çalıştığı sırada Burak'ı bacağından vurdu. O sırada Metin ayıldı ve bahçeye indi. Eren'i babasına teslim eden Ilgaz, Burak'ın yanına koştu. Burak'ın hemofili hastası olduğunu bilen Ilgaz, kemerini çıkarıp Burak'ın bacağındaki kan akışını kesmek için iyice sıktı.

Burak ise "Gördün mü savcı. Ben sana söylemiştim. Sen bile zorunda kalırsan bir gün birini öldürürsün" dedi.

Yeni bölümün sonlarında yaşanan hareketlilik izleyicinin nabzını bir hayli yükseltti. Eren'in vurulması, Burak'ın suçunu kabul eder gibi konuşması derken yine heyecan dolu bir bölümün sonuna geldik. Yargı 41. bölümü izleyemeyenler için aşağıya link bırakıyorum.

YARGI 41. BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN.