Magazin Kibariye'ye ne oldu, nesi var? Şarkıcı Kibariye'nin sağlık durumu nasıl?

Kibariye'ye ne oldu, nesi var? Şarkıcı Kibariye'nin sağlık durumu nasıl?

Paylaş
Kibariye'ye ne oldu, nesi var? Şarkıcı Kibariye'nin sağlık durumu nasıl?

Mersin'de sahne alan şarkıcı Kibariye talihsiz bir kaza nedeniyle sahneden düştü. Hayranlarının korkmasına neden olan kaza sonrası birçok kişi Kibariye'nin sağlık durumunu merak ediyor. Kazadan sonra hastaneye kaldırılan Kibariye'nin tedavisi devam ediyor. Peki, Kibariye'ye ne oldu, nesi var? Şarkıcı Kibariye'nin sağlık durumu nasıl?

9 Mayıs akşamı Mersin'de sevenleri ile buluşan Kibariye, hayranlarının sahneye çıkması sonucu sahneden düştü. Korku ve paniğe neden olan kazadan sonra Kibariye'nin sağlık durumu merak konusu oldu. Kibariye'nin düşüş anı ise kameralarına yansıdı. Peki, Kibariye'ye ne oldu, nesi var? Şarkıcı Kibariye'nin sağlık durumu nasıl?

Haberin Devamı

KİBARİYE SAHNEDEN NEDEN DÜŞTÜ?

Sanatçı Kibariye, Mersin’de Romanların yaşadığı Turgut Reis Mahallesi’nde Romanlar Buluşması'nda sahneye çıktı.

Sahneye atlayan kişiyi Kibariye'den uzaklaştırmak için müdahalede bulunan güvenlik görevlisi bu sırada Kibariye'ye çarptı.

Kibariye sahneden düştü, hastanelik oldu, o anlar kameraya yansıdı Mersin'de sahne alan ünlü sanatçı Kibariye hayranı yüzünden sahneden aşağı düştü. Ünlü sanatçı hastanede tedavi altına alınırken o anlar kameraya yansıdı.

KİBARİYE'YE NE OLDU?

Çarpmanın etkisiyle sahneden yere düşen Kibariye'nin ilk tedavisi özel bir hastanede yapıldı. Kibariye daha sonra Mersin Şehir Hastanesi'ne sevk edildi.