Magazin Kısmetse Olur Simge Nur kimdir, kaç yaşında ve nereli? Simge Nur Erkoç ne iş yapıyor, Instagram adresi ne?

Kısmetse Olur Simge Nur kimdir, kaç yaşında ve nereli? Simge Nur Erkoç ne iş yapıyor, Instagram adresi ne?

Paylaş
Kısmetse Olur Simge Nur kimdir, kaç yaşında ve nereli? Simge Nur Erkoç ne iş yapıyor, Instagram adresi ne?

Simge Nur Erkoç, Kısmetse Olur Aşkın Gücü yarışmasında stiliyle ve tavırlarıyla dikkat çeken yarışmacılar arasına yer aldı. 12 Aralık’ta başlayan ve Youtube kanalı üzerinden yayınlanan Kısmetse Olur Aşkın Gücü programında 9 kadın ev 9 erkek yarışmacı yer alıyor. Peki, Kısmetse Olur Simge Nur kimdir, kaç yaşında ve nereli? Simge Nur Erkoç ne iş yapıyor, Instagram adresi ne? İşte yanıtı…

Kısmetse Olur Simge Nur, programda kendini tanıtırken, aşka inanmadığını belirtmiş ve yarılmaya da kendini aşka inandıracak birini bulmak için geldiğini söylemişti. Simge Nur Erkoç, daha ilk günden stili, dövmeleri ve söylemleriyle hem izleyicilerin hem de yarışmacıların dikkatini üzerine çekti…

Haberin Devamı

KISMETSE OLUR SİMGE NUR KİMDİR?

Kısmetse Olur Aşkın Gücü yarışmacısı Simge Nur Erkoç 1997 yılında doğduğunu belirtmiştir. Şu an 25 yaşında olan Kısmetse Olur Simge modelleme uzmanı olduğunu ve İstanbul'da yaşadığımı söyledi.

Simge Kısmetse Olur Aşkın Gücü programında kendini tanıtırken, "Ben aşka inanmıyorum. Flörtöz bir insanım. Beni aşka inandıracak birini bulmaya geldim. İki şeye asla tahammülüm yok. Birinin bana karışması, çünkü ailem bile bana karışmıyor. İkinci olarak ses tonunu bana yükseltmesi asla." ifadelerini kullandı.

Galatasaray taraftarı olan ve dövmeleri ile dikkat çeken Kısmetse Olur Simge Giyim tarzı ile modayı yakından takip eden Simge Nur Erkoç sosyal medyada stili ile yoğun övgü almaktadır.

SİMGE NUR ERKAÇ’UN INSTAGRAM ADRESİ

Sosyal Medya platformu Instagram'da @simgenurerkocc kullanıcı adıyla yer alan Simge Nur Erkoç'un bu mecrada 25.5K takipçisi bulunmaktadır.

Haberin Devamı