Magazin Kısmetse Olur Yeliz kimdir, kaç yaşında ve nereli? Yeliz Açıkel ne iş yapıyor? İşte Instagram hesabı

Kısmetse Olur Yeliz kimdir, kaç yaşında ve nereli? Yeliz Açıkel ne iş yapıyor? İşte Instagram hesabı

Paylaş
Kısmetse Olur Yeliz kimdir, kaç yaşında ve nereli? Yeliz Açıkel ne iş yapıyor? İşte Instagram hesabı

Kısmetse Olur Yeliz, son günlerde sosyal medyada konuşulan isimler arasına girdi. Öykü Serter’in sunumuyla YouTube’da seyirci karşısına çıkan yeni sezon Kısmetse Olur Aşkın Gücü programının yarışmacıları arasına yer alan Yeliz Açıkel, güzelliği kadar söylediği sözlerle de dikkatleri üzerine çekti…

Kısmetse Olur yarışmacısı Yeliz Açıkel, programın takipçileri tarafından merak ediliyor. 9 kadın ve 9 erkek yarışmacının yer aldığı programda, yarışmacılar gerçek aşk-ı bulmak için birbirlerini tanımaya çalışırken aynı zamanda kendilerini de tanıtmaya çalışıyor. Peki, Kısmetse Olur Yeliz kimdir, kaç yaşında ve nereli? Yeliz Açıkel ne iş yapıyor? İşte Instagram hesabı...

Haberin Devamı

KISMETSE OLUR YELİZ KİMDİR?

Yeliz Açıkel,1998 doğumludur ve hayatına İstanbul’da devam etmektedir. Şu an 24 yaşındaki Kısmetse Olur Yeliz güzellik uzmanı olmasının yanı sıra oyunculuk eğitimi de almıştır.

Yeliz Açıkel, Kısmetse Olur programında, "Erkek dediğin çirkin olmalı güzellik dediğin kadına özgü bir şey yani benim gibi" sözleriyle dikkat çekti.

YELİZ AÇIKEL’İN INSTAGRAM HESABI

Kısmetse Olur Yeliz  Sosyal medya platformu Instagram’da 'ylzacikel' kullanıcı adıyla yer alıyor ve bu mecrada 19 bin 400 takipçisi bulunuyor.