Magazin Kuruçeşme Açıkhava'da Serdar Ortaç rüzgarı

Kuruçeşme Açıkhava'da Serdar Ortaç rüzgarı

Paylaş
Kuruçeşme Açıkhava'da Serdar Ortaç rüzgarı

Demirören Medya Grubu medya sponsorluğunda ve Poll Production by Polat Yağcı organizasyonuyla gerçekleşen Paraf Kuruçeşme Açıkhava Konserleri, dün akşam konser maratonunu görkemli bir finalle noktaladı.

Sezon sonunda yoğun istek üzerine Serdar Ortaç’ı ağırlayan Kuruçeşme Açıkhava sahnesi, Serdar Ortaç hayranlarıyla bir kez daha doldu taştı. Verdiği 13'üncü konseriyle kapanışı yapan ünlü popçu, şimdiye kadar Kuruçeşme Açıkhava'da toplam 45 bin 500 müzikseveri ağırlayarak rekora imza attı.

Haberin Devamı

YAĞMURLU HAVA DURDURAMADI

2.5 saat sahnede kalan popçu, geçmişten bugüne uzanan hit olmuş şarkılarıyla sevenlerini büyüledi. 13'üncü kez adım attığı Kuruçeşme sahnesinde 'Mesafe' şarkısıyla konser startını veren Serdar Ortaç, sevenlerine müzik, eğlence dolu bir gece yaşattı.

 'HAFIZALARDAN ÇIKMAYACAK BİR GECE OLSUN'

Hem sevenlerinin yoğun ilgisine hem de final konserinde yer almanın mutluluğunu yaşayan Ortaç, “Bu sezon sahneyi ben kapattığım için çok mutluyum. Hafızalarımızdan çıkmayacak bir gece olsun istiyorum" sözleriyle duygularını dile getirdi.

DUYGU DOLU ANLAR

Klasikleşmiş slow'larıyla Boğaz'da duygu dolu anlar yaşatan Serdar Ortaç, hareketli şarkılarıyla da Kuruçeşme’yi ayağa kaldırdı. Ara ara yağan yağmura aldırış etmeyen pop müziğin ünlü ismi, Kuruçeşme dinleyicisiyle birlikte eğlenceye ve dansa doydu. Enerjinin bir an olsun düşmediği gecede davul ve zurna performansının da dahil olmasıyla coşku ikiye katlandı. Oyun havaları eşliğinde yerinde duramayan binlerce kişi, halay çekerek Serdar Ortaç’la birlikte doyasıya eğlendi.

Haberin Devamı

Kuruçeşme Açıkhava’da unutulmaz bir final konseri yaşatan Serdar Ortaç, alkışlarla sahnesini noktaladı.