Kültür - Sanat Madrigal konseri An Epic Symphony ile Harbiye'de yankılandı
Paylaş
Madrigal konseri An Epic Symphony ile Harbiye'de yankılandı

An Epic Symphony konser serisi devam ediyor. Events Across Turkey’in bir kült haline gelen uluslararası ödüllü projesi 'An Epic Symphony' ile Madrigal, Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Sahnesi'ndeydi. Binlerce katılımın olduğu konser coşku içinde geçerken, Madrigal grubu yakın zamanda kaybettiğimiz Erkin Koray ve Özkan Uğur'u da andı.

Aylin Eldeniz / Posta.com.tr Vokalde Anıl Erdem Cevizci, elektro gitarda Ceyhun Kaan Karadaş, bas gitarda Kaan Alıcı, davulda Sanlı Akgün, ve klavyede Burak Emir Kamacı'nın bulunduğu Madrigal grubu, ikinci kez Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Sahnesi'nde 20 Ağustos'ta yerini aldı. Bu kez 'An Epic Symphony' ile sevenlerinin karşısına çıktı.

Haberin Devamı

'Geçme artık sokağımdan' adlı şarkıyla konsere başlayan Madrigal, Seni Dert Etmeler, Kelebekler, Dip ve birçok şarkısını orkestra eşliğinde seslendirdi. Yıllara damga vuran 'Gitme kal diyemedim' şarkısına da konserde yer veren grup, dinleyicilere müzik şöleni yaşattı.

'YAŞAYAMAM BU BENLE' İLK KEZ HARBİYE'DE SÖYLENDİ

Gecenin özel anlarından biri ise grubun yeni şarkısı ve 25 Ağustos 2023 Cuma günü yayınlanacak olan 'Yaşayamam bu benle' ilk kez Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Sahnesi'nde söylendi.

ERKİN KORAY VE ÖZKAN UĞUR ANILDI

Yakın zamanda kaybettiğimiz, sesi ve şarkılarıyla hafızalara kazınan Erkin Koray ve Özkan Uğur da kendi şarkılarıyla Madrigal konserinde anıldı.

Grup, orkestra eşliğinde Erkin Koray için 'Estarabim' şarkısını söylerken, Özkan Uğur için de 'Bazen' adlı şarkıyı dinleyicilere sundu.

Haberin Devamı