Magazin MasterChef 6 Ekim 2022 hangi takım kazandı? MasterChef dokunulmazlığı kim aldı?

MasterChef 6 Ekim 2022 hangi takım kazandı? MasterChef dokunulmazlığı kim aldı?

Paylaş
MasterChef 6 Ekim 2022 hangi takım kazandı? MasterChef dokunulmazlığı kim aldı?

MasterChef Türkiye'de haftanın son dokunulmazlık oyunu için yarışmacılar kolları sıvadı. MasterChef ekibi bugün, Avrupa'nın en yoğun havalimanı İstanbul Havalimanı'nda dış çekim gerçekleştirdi. Özel misafirlerin ağırlandığı, eşsiz tariflerin hazırlandığı MasterChef Türkiye'de son dokunulmazlığı ve haftanın son takım oyununu kimin kazandığı merak konusu oldu. MasterChef 6 Ekim 2022 hangi takım kazandı? MasterChef dokunulmazlığı kim aldı?

TV8 ekranlarında yayınlanan MasterChef Türkiye'de heyecan katlanarak devam ediyor. MasterChef'te eleme gecesi öncesinde son dokunulmazlık oyunu için geri sayım başladı. Eleme potasına giden yarışmacıların belli olacağı akşamda, dokunulmazlığı kimin kazanacağı merak konusu oldu. Peki MasterChef dokunulmazlığı kim aldı? 6 Ekim 2022 MasterChef hangi takım kazandı, eleme adayları kim oldu? İşte dokunulmazlığın sahibi...

Haberin Devamı

MASTERCHEF TAKIM OYUNUNU KİM KAZANDI?

MasterChef'te takım oyunu için nefesler tutuldu. Mavi ve kırmızı olarak ikiye ayrılan takımlar bu akşam son kez karşı karşıya geliyor. Jüri değerlendirmeleri sonucunda haftanın son takım oyununun galibi mavi takım oldu.

MASTERCHEF'TE DOKUNULMAZLIĞI KİM KAZANDI?

Takım oyununu kaybeden takım kendi aralarında dokunulmazlığı almak için kıyasıya bir mücadeleye girdiler. Dokunulmazlık için son 3'e kalan yarışmacılar Görkem, Burak ve Kıvanç oldu. Diğer yarışmacılardan daha lezzetli tabak yapıp dokunulmazlığı alan kişi Görkem oldu.

MASTERCHEF HAFTANIN ELEME ADAYLARI KİMLER OLDU?

Haftanın eleme adaylarından biride Görkem'in seçtiği Burak oldu. Böylece haftanın 5. eleme adayı Burak oldu. 

Kırmızı takımın yaptığı oylama sonucu 6. eleme adayı ise Şule oldu.

Bu hafta eleme potasında 1. aday Metin, 2. aday Tolga, 3. aday Gamze, 4. aday Tayfun, 5. aday Burak ve 6. aday Şule oldu.

Haberin Devamı