Magazin MasterChef eleme adayları kimler oldu, potaya kimler girdi?

MasterChef eleme adayları kimler oldu, potaya kimler girdi?

Paylaş
MasterChef eleme adayları kimler oldu, potaya kimler girdi?

Yeni sezonda hız kesmenden ekranlara gelen MasterChef Türkiye'de, haftanın son dokunulmazlığı 30 Eylül'de oynandı. Darülacezede oynanan dokunulmazlık oyununda özel yemeklerin hazırlandığı gecede konuk jürinin tadımına göre kazanan bir kez daha kırmızı takım olurken; 3-0'lık yenilgiye uğrayan mavi takımda ise bireysel dokunulmazlığı Tolga kazandı. Gecenin sonunda ise mavi takımdan iki isim eleme potasına girdi. Peki, dün gece MasterChef eleme adayı kim oldu, hangi takım kazandı? İşte, potaya giren yarışmacılar...

MasterChef Türkiye eleme adayları ve dokunulmazlığı hangi takımın kazandığı cuma günü oynanan dokunulmazlık oyunlarıyla belirlendi. TV8 ekranlarında seyirci karşısına çıkan MasterChef'te yarışmacılar bu hafta dış çekim için İstanbul'da darülacezeye misafir oldu. Şefler haftanın son dokunulmazlık oyununda yarışmacılardan; mercimek çorbası, barbunya pilaki, yaprak sarma, palamut tava ve roka salatası, su muhallebisi menüsünü hazırlamalarını istedi. Oylamada kırmızı takım dokunulmazlığı kazandı. Mavi takımda ise potaya Şule ve Tayfun girdi.

Haberin Devamı

MASTERCHEF TÜRKİYE'DE ELEME ADAYLARI KİMLER OLDU?

İstanbul darülacezeye konuk olan yarışmacıların verdiği mücadelenin ekranlara geldiği bölümde, mavi takımda bireysel dokunulmazlığı elde eden Tolga eleme potasına Şule'yi gönderdi.

Mavi takımda daha sonra da bir eleme oylaması gerçekleşti. Yapılan oylama sonucu ismi en fazla çıkan yarışmacı Tayfun oldu. Böylece gecenin eleme adayları Şule ve Tayfun oldu. Bu sonuçlar mavi takımın neredeyse tüm yarışmacıları potaya girdi.