Magazin MasterChef’te Mehmet Şef kime kaşık attı? Kaşık atmak ne anlama geliyor? 21 Eylül MasterChef’te kimler eleme adayı oldu, potaya girdi?

MasterChef’te Mehmet Şef kime kaşık attı? Kaşık atmak ne anlama geliyor? 21 Eylül MasterChef’te kimler eleme adayı oldu, potaya girdi?

Paylaş
MasterChef’te Mehmet Şef kime kaşık attı? Kaşık atmak ne anlama geliyor? 21 Eylül MasterChef’te kimler eleme adayı oldu, potaya girdi?

MasterChef’te Mehmet Şef 21 Eylül akşamı yine kaşık attı. Bir MasterChef klasiği olan ve başarılı görülen tabaklar karşısında atılan kaşık hem yarışmacıları hem de izleyicileri heyecanlandırdı. Öte yandan Gamze ve Vural liderliğinde mavi ve kırmızı takım dokunulmazlık oyunu için karşı karşıya gelirken gecenin sonunda iki isim eleme adayı olarak potaya girdi. İşte 21 Eylül 2022 Çarşamba akşamı MasterChef Türkiye’de yaşananlar…

MasterChef Türkiye’de mavi ve kırmızı takım dokunulmazlık oyununda en iyi mezeleri yapmak için kolları sıvadı. Mehmet, Danilo ve Somer şefler yarışmacılardan sıcak ve soğuk karışık olmak üzere 11 çeşit meze yapmalarını istedi. Bir önceki dokunulmazlık oyununda kırmızı takım dokunulmazlığı kaybetmiş ve iki isim eleme adayı olmuştu. Ancak dün akşam MasterChef Türkiye’de dokunulmazlığı kazanan kırmızı takım oldu. İşte 21 Eylül akşamı eleme adayı olan isimler ve Mehmet Şef’e kaşık attıran tabağın sahibi…

Haberin Devamı

21 EYLÜL 2022 MASTERCHEF’TE DOKUNULMAZLIĞI KİM KAZANDI?

21 Eylül 2022 Çarşamba akşamı MasterChef Türkiye’de dokunulmazlık oyununda yarışmacılar “Meze konsepti” ile hünerlerini sergiledi. Şefler yarışmacılardan levrek marin, humus, beyin salatası, babagannuş, fava, Çerkez tavuğu, acılı ezme, Arnavut ciğeri, kalamar tava, karides güveç ve mücver yapmasını istedi.

Gecenin sonunda tüm mezeleri değerlendiren şeflerin yaptığı puanlama ile dokunulmazlığı kazanan kırmızı takım oldu.

21 EYLÜL MASTERCHEF’TE KİMLER ELEME ADAYI OLDU, POTAYA GİRDİ?

21 Eylül akşamı MasterChef’te kırmızı takımının dokunulmazlığı kazanmasıyla mavi takım kendi arasında bireysel dokunulmazlık oyunu için karşı karşıya geldi.

Soğan ana ürünü ile yaratıcı tabak hazırlanan etapta verilen sürenin sonunda bireysel dokunulmazlığı kazanan Metin, eleme adayı olarak Çağatay’ın ismini verdi.

Haberin Devamı

İkinci eleme adayı ise takımda yapılan oylama ile Burak Revanbahş oldu.

Haftanın ilk eleme adayları ise Görkem ve Fatma Nur olmuştu.

MASTERCHEF’TE MEHMET ŞEF KİME KAŞIK ATTI?

MasterChef’te Mehmet Şef’in kaşık atması ise geceye damgasını vurdu. Mavi takım arasında gerçekleşen bireysel dokunulmazlık etabında genel anlamda tüm yarışmacıların tabakları beğeniyle karşılanırken Mehmet Şef, Metin’in tabağını çok beğenerek kaşık attı.