Magazin Meryem Uzerli'ye afrodizyak lokumu

Meryem Uzerli'ye afrodizyak lokumu

Paylaş
Meryem Uzerli'ye afrodizyak lokumu

Adana'da afrodizyak özellikli lokumlar üretip, dikkat çekici isimlere vermesiyle tanınan 65 yıllık lokumcu Yeni Uğur'un işletmecileri, Madonna ve Obama lokumlarının ardından piyasaya sürdükleri Hürrem Sultan lokumunu 'Muhteşem Yüzyıl' adlı televizyon dizisinde Hürrem Sultan rolünü oynayan Meryem Uzerli ve set ekibine bakır tepside gönderdi

Diziden esinlenerek Isparta’dan getirdikleri gerçek gül yaprağı parçacıkları, antepfıstığı ve özel aromalar kullanarak ürettikleri Hürrem Sultan lokumunu tescil ettirdiklerini belirten Yeni Uğur’un İşletme Müdürü Adnan Özdoğru, İstanbul Topkapı Sarayı’nda yeni sezon çekimlerine başlayan Meryem Uzerli ve oyuncu arkadaşlarının bu lokumu yedikten sonra eleştirilerini beklediklerini söyledi.

Özdoğru, "Meryem Uzerli ve dizi ekibinin lokumumuzu beğeneceğini, hatta dizinin bir bölümünde Hürrem Sultan lokumuna da yer verebileceğini düşünüyoruz" dedi. Özdoğru, Yunanistan’ın lokumu sahiplenmesini de hatırlattı. Özdoğru, "Lokumun doğum yeri ve başkenti Türkiye’dir, Adana’dır. Özel üretimimiz olun Hürrem Sultan lokumunun içinde Isparta’dan özel olarak getirdiğimiz gerçek güllerden elde ettiğimiz gül yaprağı parçacıkları, antepfıstığı ve özel aromalarımız var. Kilosu 15 liradan satışa sunduk. Satışlarımızda resmen patlama yaşandı. Bu alanda markalaştığımızı düşünüyoruz. İnsanların da ilgisini çekiyor. Herkes Hürrem Sultan lokumu, Obama lokumu var mı diye geliyor" diye konuştu.

Çilem ANITKAN/ADANA, (DHA)

Haberin Devamı