Magazin Nur Tuğba Namlı neden yok, doğum yaptı mı? Neler Oluyor Hayatta’nın yeni sunucusu Hilal Özdemir Babacan kimdir?

Nur Tuğba Namlı neden yok, doğum yaptı mı? Neler Oluyor Hayatta’nın yeni sunucusu Hilal Özdemir Babacan kimdir?

Paylaş
Nur Tuğba Namlı neden yok, doğum yaptı mı? Neler Oluyor Hayatta’nın yeni sunucusu Hilal Özdemir Babacan kimdir?

Nur Tuğba Namlı, Hakan Ural ile birlikte hafta içi her sabah Kanal D ekranlarında sunduğu Neler Oluyor Hayatta programı ile evlere konuk oluyordu. Ancak sevilen ismin yerine Hilal Özdemir Babacan pr0grama sunuculuk yapıyor. Peki, Nur Tuğba Namlı neden yok, doğum yaptı mı? Neler Oluyor Hayatta’nın yeni sunucusu Hilal Özdemir Babacan kimdir? İşte tüm soruların yanıtları…

Nur Tuğba Namlı ile Hakan Ural’ın keyifli sunumuyla ekranlara gelen Nelere Oluyor Hayatta programında sunucu değişikliğine gidildi. Aylar önce hamile olduğunu duyuran Nur Tuğba Namlı’nın yerine Hilal Özdemir, programa sunuculuk yapacak…

Haberin Devamı

NUR TUĞBA NAMLI NEDEN YOK, DOĞUM YAPTI MI?

Neler Oluyor Hayatta programının sevilen sunucusu Nur Tuğba Namlı aylar öncesinde hamile olduğunu duyurmuştu. Namlı, henüz doğum yapmadı ancak doğum izni ile programdan ayrıldı.

Nur Tuğba Namlı’nın doğum iznine ayrılmasının ardından Neler Oluyor Hayatta programında Hakan Ural’a Hilal Özdemir Babacan eşlik edecek.

NUR TUĞBA NAMLI KİMDİR?

1983 yılında Mersin’de dünyaya gelen Nur Tuğba Namlı evli ve iki çocuk annesidir. Balıkesir Üniversitesi mezunu olan sevilen isim Var Mısın Yok Musun yarışmasında keşfedildikten sonra Gülgün Feyman'dan sunuculuk dersleri aldı.

SKY Türk kanalında gece haberlerini sunduktan sonra NTV'ye transfer oldu. Kasım 2014'te, NTV'deki görevinden ayrılarak TV8'e geçen Namlı burada Survivor Panorama'nın sunuculuğunu üstlendi. Son olarak Kanal D'nin ilgiyle takip edilen programı Neler Oluyor Hayatta'da Hakan Ural ile birlikte günün öne çıkan olaylarını ekrana taşıdı.

Haberin Devamı

HİLAL ÖZDEMİR BABACAN KİMDİR?

Baba tarafından aslen Kocaeli Herekeli olan Hilal Özdemir Babacan 23 Kasım 1989 tarihinde dünyaya geldi. Ortaokul ve lise eğitimini Eyüboğlu Koleji'nde tamamladı. Lisansını İstanbul Üniversitesi Medya ve İletişim Sistemleri Bölümü'nden aldı. Rotterdam Erasmus Üniversitesi'nde medya üzerine eğitim gören Hilal Özdemir, Show Tv, Kanal D, NTV Spor, NTV, SKYTURK360'ta Haber spikeri olarak görev aldı.

Hilal Özdemir Haziran 2018’de Medipol Başakşehir takımının milli kalecisi Volkan Babacan ile dünya girdi. Çiftin nikahını dönemin İstanbul Belediye Başkanı Mevlüt Uysal kıydı, şahitliklerini ise İstanbul Başakşehir Futbol Kulübü Başkanı Göksel Gümüşdağ, dönemin Medipol Başakşehir Teknik Direktörü Abdullah Avcı, Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim ile Abdulhalik Çimen, Serhat Albayrak ve Gizem Sınay yaptı.

Volkan Babacan ile evli olan Hilal Özdemir Babacan'ın, Ayşe ve Yade adında ikiz kızları var.