Magazin O Kız Kanal D 7. bölüm izle

O Kız Kanal D 7. bölüm izle

Paylaş
O Kız Kanal D 7. bölüm izle

Kanal D'nin ilgiyle izlenen yeni dizisi O Kız, bu akşam seyircilerle buluşuyor. Yönetmen koltuğunda Özlem Günhan'ın oturduğu dizinin başrollerini Erkan Petekkaya, Sezin Akbaşoğulları ve Dilin Döğer'in paylaştığı O Kız dizisi, konusuyla da ilgi çekiyor. O Kız dizisi yeni bölümü kaçırmak istemeyenler için Kanal D 7. bölüm O Kız izleme linki haberimizde.

Farklı konusu ve başarılı oyuncu kadrosuyla başladığı ilk günden beri ilgi odağı olan O Kız dizisi, Çarşamba akşamlarının gözde dizisi. Bu akşam yeni bölümü kaçırmak istemeyenler O Kız yeni bölüm izle gibi internette aratma yapıyor. İşte, Kanal D O Kız 7. bölüm izle!

Haberin Devamı

O KIZ 7. BÖLÜMDE NELER OLDU?

O Kız'ın 2 Kasım Çarşamba günü yayınlanan 7. Bölümünde Zeynep, babasıyla sınav veriyor!

Zeynep, hayallerinin bile ötesindeki evin kapısında yeni hayatına girmek üzeredir. Ancak bunun bir bedeli olacaktır. Sitare’nin yıllar önce Ozan’a yaptığı teklifi Zeynep’e de yapmasıyla birlikte yaşananlar nihayet Sitare ve Kadir’i karşı karşıya getirir. Kadir’i keşfetmesiyle birlikte Sitare’nin kafasındaki dayakçı kötü baba imajı yerle bir olurken, artık bambaşka bir hedefi vardır. Yeni hayatın vaat ettikleriyle ayakları yerden kesilmiş olan Zeynep, babasını korumayı başarabilecek midir? Yoksa Ozan’ın, Kadir için yaptığı kehanet gerçek mi olacaktır? Zeynep babasıyla sınav verirken, Ozan ise Kadir gerçeğini Sitare’den saklamanın bedelini, hiç beklemediği bir anda öder.

Haberin Devamı

Yıllar sonra yüzleşmek zorunda kaldıkları gerçekler sadece Ozan için değil, başkaları için de yıkıcı olur. Ne var ki hayat, herkes için bir planı olan Sitare’ye büyük bir sürpriz hazırlamaktadır. Uzaklardan gelen eski bir düşman, sadece Sitare’nin değil başta Zeynep olmak üzere herkesin hayatını değiştirmek için yola çıkar.

O KIZ 7. BÖLÜM KANAL D İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN.