Pazar Postası '1960 ELDORADO'mu kullanmayı seviyorum
Paylaş
'1960 ELDORADO'mu kullanmayı seviyorum

Şirketini başarıdan başarıya koşturan Keskin Keskinoğlu, aynı zamanda tam bir klasik otomobil tutkunu. Gittiği yerlerden de, o yere özgü anahtarlık almayı da ihmal etmiyor...

Türkiye’de tavuk ve yumurtanın ilk akla gelen markası Keskinoğlu. 2012’yi 891 milyon TL ciro ile kapatan, bu yıl 1 milyar TL’lik ciroya koşan şirketin üçüncü kuşaktan temsilcisi Keskin Keskinoğlu. 2012’de 75 ülkeye 88 milyon dolarlık ihracat yaptıklarını söyleyen Keskinoğlu, 2013’te bu rakamı 115 milyon dolara çıkaracaklarını vurguluyor. Yılda 170 bin ton piliç eti üretiyor. Günde 3.5 milyon adet yumurta üretimini 4 milyona yükselteceklerini belirtiyor. TAVVUK markasıyla fastfood sektörüne giren şirket, franchise kararıyla bu yıl 20, 2015’te de 100 şubeye ulaşmayı hedefliyor.

Haberin Devamı

Hazırlayan: Çağrı Bilgin

Klasik otomobil bir tutku
Arabalara büyük merakım var ve fırsat buldukça bu arabalarımı kullanmayı tercih ediyorum. En çok kullanmayı sevdiğim otomobil ise 1960 model Cadillac Eldorado.

Yumurta ve zeytinyağı
Her sabah saat 6:00’da uyanırım. Yumurta ve zeytinyağı ağırlıklı sıkı bir kahvaltı yaptıktan sonra kızlarımla oyun oynar ve işe gitmek için evden ayrılırım. Yolda ise günlük gazeteleri okuyup gündem hakkında bilgi edinirim.

Yazın bir hafta tatil
Yazın, yılda 1 hafta ailemle yurtiçi tatil mekanlarında dinlenmeyi tercih ediyorum. Ayrıca yaz aylarında, hafta sonlarımı yazlık evimde ailemle geçiriyorum.

İzmir'de Sipari
İzmir’de sevdiğim mekanlar arasında; Sipari, Gümüşbalık, Boğaziçi, Deniz ve Anfora restoranları bulunuyor.

İstanbul’da ise Fener, Papermoon, Uskumru, Kaşıbeyaz ile İskele beğendiğim ve çok sık gittiğim mekanlardır. Yurtdışında ise İspanya’da El Bulli Restaurant (dünyanın en iyi restoranı kabul ediliyor), Singapur Paradise Pavvillion Restaurant, Dubai’de Zuma tercih ettiğim mekanların başında geliyor.

Yürüyüş ve yüzme
Sağlıklı bir vücut için yürümenin çok faydalı olduğuna inanıyorum. Bu sebeple her sabah yürüyüş yapmaya gayret ediyorum. Bunun dışında fırsat buldukça yüzüyorum

Haberin Devamı



Mor Kaftanlı Selanik
Genel olarak biyografik kitapları okumayı seviyorum. Son okuduğum kitaplar arasında ise Yılmaz Karakoyunlu’nun ‘Mor Kaftanlı Selanik’ isimli eseri bulunuyor. Bu kitabı kurumsal sosyal paylaşım sitemiz olan facebook.com/keskinoglu.com.tr adresinden düzenlediğimiz yarışmalara katılım sağlayarak bizi takip eden takipçilerimize de hediye ettik. Kitap, Lozan Barış Anlaşması görüşmeleri sırasında Türk ve Yunan topraklarında yaşanan zorlukları anlattığı gibi, o dönemde yaşanan toplumsal olaylara da ışık tutuyor.

Tokyo ve Kuala Lumpur
Ülkemi çok seviyorum, buradaki doğa, tarih ve kültür güzelliklerinin dünyanın hiçbir ülkesinde olduğunu düşünmüyorum, bu sebeple başka herhangi bir ülkede yaşamak istemiyorum. Yurtdışında beğendiğim ülke-şehirlerden bazılarını saymam gerekirse; Tokyo, Singapur, Kuala Lumpur ve Zürih diyebilirim.

Türk markaları ve Rolex
Hafta içinde işe giderken takım elbise giyiyorum. Haftasonu ise daha rahat kıyafetleri tercih ediyorum. Kıyafetlerimde her zaman Türk markalarını tercih ederim. Saate ilgim olduğunu söyleyebilirim. Saatlerde genel olarak tercih ettiğim markalar arasında Rolex, Ponerci ve Cartier yer alıyor.

Koleksiyonum var
En büyük hobimin klasik arabalar olduğunu söyleyebilirim. Ayrıca 3 bine yakın anahtarlık ve 110 adet değerli tespih koleksiyonum var. Gittiğim her yerden o yere özgü anahtarlık almayı seviyorum. Tespihte ise özel taşlı ve orijinal olanları tercih ediyorum.

Türk Sanat Müziğini severim
Müzik dinlemeyi seviyorum. Özellikle Türk Sanat Müziği’nin favorilerim arasında olduğunu söyleyebilirim. Sesini beğendiğim çok sayıda sanatçı var. Ruh halime göre tercihlerim değişebiliyor.

Haberin Devamı

(14.04.2013 tarihli Posta Karnaval ekinden alınmıştır.)

Haberin Devamı