Magazin Rassan Khoshnaw kimdir? Ebru Gündeş’e 2 milyon dolarlık evlenme teklifi yapan Rassan Khoshnaw ne iş yapıyor? Kaç yaşında ve nereli?

Rassan Khoshnaw kimdir? Ebru Gündeş’e 2 milyon dolarlık evlenme teklifi yapan Rassan Khoshnaw ne iş yapıyor? Kaç yaşında ve nereli?

Paylaş
Rassan Khoshnaw kimdir? Ebru Gündeş’e 2 milyon dolarlık evlenme teklifi yapan Rassan Khoshnaw ne iş yapıyor? Kaç yaşında ve nereli?

Rassan Khoshnaw, Ebru Gündeş’e yaptığı 2 milyon dolarlık evlilik teklifi ile yeniden gündeme geldi. Geçtiğimiz aylarda 48 yaşındaki sanatçı Gündeş ile samimi pozları basına yansıyan Khoshnaw’ın Bahar Candan’ın eski sevgili olduğu ortaya çıkmıştı. Peki, Rassan Khoshnaw kimdir? İşte Ebru Gündeş’e 2 milyon dolarlık evlenme teklifi yapan Rassan Khoshnaw hakkında merak edilen soruların yanıtları…

Ebru Gündeş’in adı Reza Zarrab ile olan evliliğini bitirdikten sonra kimse ile aşk dedikodularına karışmamıştı. Ancak Haziran ayında Rassan Khoshnaw ile samimi pozları ortaya çıktı. Şimdi ise Ebru Gündeş, kendinden 20 yaş küçük Rassan Khoshnaw’dan aldığı evlilik teklifine “Evet” dedi. Genç adamın evlilik teklifi sırasında yaptığı jestler ve harcadığı para magazin gündeminde yer alırken ‘Rassan Khoshnaw kimdir?’ ‘Ebru Gündeş’e 2 milyon dolarlık evlenme teklifi yapan Rassan Khoshnaw ne iş yapıyor? Kaç yaşında ve nereli?’ sorularına da yanıt aranıyor…

Haberin Devamı

RASSAN KHOSHNAW EBRU GÜNDEŞ’E 2 MİLYON DOLARLIK EVLENME TEKLİFİ YAPTI

Reza Zarrab ile evliliklerini geçtiğimiz yıl sonlandıran Ebru Gündeş ayrılık sonrası kimse ile birlikte görüntülenmemişti. Ancak 2022 Şubat ayında Rassan Khoshnaw ile tanıştığı genç adamın Gündeş’i yakın markaja aldığı konuşuluyordu. Haziran ayında da çiftin ilk görüntüleri medyaya yansıdı.

Ebru Gündeş ile Rassan Khoshnaw arasındaki ilişki gerçek mi, böyle bir aşk var mı, çift gizlice evlendi mi, beraberler mi gibi sorular zaman zaman magazin gündeminde yer almaya devam ederken Rassan Khoshnaw’dan öyle bir evlilik teklifi geldi ki hem tüm sorular yanıtını buldu hem de yapılan organizasyon ve harcanan para magazin severlerin gündemine oturdu.

Edinilen bilgilere göre Dubai’deki meşhur 'Burj El Arab Oteli'nin en üst 3 katındaki kral dairesinin terasındaki teklif için Khosnaw 1,8 milyon dolarlık tektaş yüzük dahil 2 milyon dolar harcadı. Dubai'ye özel helikopterle getirilen dünyaca ünlü İtalyan bir piyanistin melodileri eşliğindeki teklife Ebru Gündeş "Evet" dedi.

Haberin Devamı

RASSAN KHOSHNAW KİMDİR?

Rassan Khoshnaw’ın Iraklı ve 28 yaşında bir iş adamı olduğu biliniyor. Rassan Khoshnaw aynı zamanda Türk magazin dünyasına çok uzak olan bir isim değil. Zira genç iş adamının Bahar Candan ve Selin Ciğerci ile kısa süreliğine beraber olduğu da ileri sürülmüştü.