Magazin Şarkılar Bizi Söyler 4 Şubat 2023 konukları kimler? Şarkılar Bizi Söyler'de bu hafta kimler var?

Şarkılar Bizi Söyler 4 Şubat 2023 konukları kimler? Şarkılar Bizi Söyler'de bu hafta kimler var?

Paylaş
Şarkılar Bizi Söyler 4 Şubat 2023 konukları kimler? Şarkılar Bizi Söyler'de bu hafta kimler var?

Her cumartesi akşamı Kanal D ekranlarında seyirciye müzik şöleni yaşatan Şarkılar Bizi Söyler programının konuşları gündemde yer alıyor. Müzik ziyafeti veren Şarkılar Bizi Söyler'in sunucuları Hakan Altun, Sibel Can ve Hüsnü Şenlendirici, her hafta başka bir konuk ağırlıyor. Peki, Şarkılar Bizi Söyler 4 Şubat 2023 konukları kimler? Şarkılar Bizi Söyler'de bu hafta kimler var?

Hem eğlenceli hem de bol müzikli program olan Şarkılar Bizi Söyler'de bu hafta sürpriz konuklar yer alıyor. Peki, Şarkılar Bizi Söyler 4 Şubat 2023 konukları kimler? Şarkılar Bizi Söyler'de bu hafta kimler var?

Haberin Devamı

ŞARKILAR BİZİ SÖYLER 4 ŞUBAT 2023 KONUKLARI

Şarkılar Bizi Söyler'in 'Türkülerle Muhabbet' konseptli bu bölümü ile izleyici karşısına çıkacak.'Şarkılar Bizi Söyler'in konukları Belkıs Akkale, Erdal Erzincan ve Sevcan Orhan. Usta isimlerin performansları ile temponun bir an olsun düşmediği Şarkılar Bizi Söyler'in yeni bölümüne Belkıs Akkale'nin gözyaşları damgasını vuracak. Akkale'nin, Sevcan Orhan ile birlikte söylediği türkü esnasında stüdyoda duygusal anlar yaşanacak. Sibel Can, Hakan Altun ve Hüsnü Şenlendirici’nin de Türk halk müziğinin güçlü sesleriyle yapacağı düetler çok konuşulacak.