Magazin ‘Senden Önce’nin setinden kamera arkası fotoğraflar ortaya çıktı

‘Senden Önce’nin setinden kamera arkası fotoğraflar ortaya çıktı

Paylaş
‘Senden Önce’nin setinden kamera arkası fotoğraflar ortaya çıktı

Kanal D’nin merakla beklenen yeni dizisi ‘Senden Önce’nin setinden kamera arkası fotoğraflar ortaya çıktı. Başrol oyuncusu Sinem Ünsal’ın Yeşilçam’ın sultanı Türkan Şoray’a benzerliği dikkat çekti.

Kanal D’nin yeni dizisi ‘Senden Önce’ izleyici karşısına çıkmak için gün sayıyor. Aşk, sadakat ve ihanet ekseninde geçen dizinin setinden kamera arkası fotoğraflar ortaya çıktı. Oyunculuğu kadar güzelliği ile de dikkat çeken Sinem Ünsal, set ve karavan arasında geçen önemli anlarını sosyal medya hesaplarından paylaştı.

Haberin Devamı

Sinem Ünsal’ın Türkan Şoray’a benzerliği dikkat çekti. Dizide ‘Merve’ karakterini canlandıran güzel oyuncunun, saçları, gözleri ve bakışları sosyal medya kullanıcıları tarafından Türk sinemasının sultanı olarak bilinen Türkan Şoray’a benzetilerek övgüyle bahsedildi.

Dünya çapında başarılı olan ‘Till Death’ dizisinden uyarlanan ve çekimleri tüm hızıyla devam eden ‘Senden Önce’, çok yakında seyirciyle buluşacak. Başrollerinde Alp Navruz, Sinem Ünsal ve Nilperi Şahinkaya’yı buluşturan dizi, tanıtımlarındaki ters köşe hikâyesiyle de merak uyandırdı. Şile’de çekimleri devam eden dizide Navruz ve Ünsal, evli bir çift olan Hakan ve Merve’ye hayat verecek.