Magazin Serap Paköz kimdir? Gerçeğin Peşinde Serap Paköz kaç yaşında, evli mi, çocuğu var mı?

Serap Paköz kimdir? Gerçeğin Peşinde Serap Paköz kaç yaşında, evli mi, çocuğu var mı?

Paylaş
Serap Paköz kimdir? Gerçeğin Peşinde Serap Paköz kaç yaşında, evli mi, çocuğu var mı?

Serap Paköz ile Gerçeğin Peşinde programı Star TV ekranlarında yeni sezon bölümleriyle seyircinin karşısına çıkıyor. Kayıpların bulunduğu, birçok karmaşık olayın çözüme kavuştuğu programın sunuculuğunu üstenen Serap Paköz geçtiğimiz aylarda yaptırdığı yüz estetiği ile gündeme gelmişti. Yeni sezona yepyeni görüntüsüyle giriş yapan Serap Paköz’ün kaç yaşında olduğu ve özel hayatına ilişkin ayrıntılar da seyirciler tarafından araştırılmaya başlandı…

Serap Paköz ile Gerçeğin Peşinde programı 22 Ağustos Pazartesi saat 13.00’te yeni sezonunun ilk bölümüyle Star TV ekranlarındaki yerini aldı. Sezona hızlı bir giriş yapan programın sunucusu Serap Paköz ise en az programda işlenen vakalar kadar dikkat çekti. Paköz Temmuz ayında yaptırdığı Fransız askısı yöntemi ile adından söz ettirmişti.

Haberin Devamı

SERAP PAKÖZ KİMDİR?

15 Haziran 1965 tarihinde Ankara'da dünyaya gelen Serap Paköz, ilk, orta ve lise öğrenimini Ankara'da tamamladı.

Lisan eğitimini Çukurova Üniversitesi İdari Bilimler Fakültesi'nde almaya başlayan Serap Paköz, TRT'nin açtığı sınavı kazanarak spikerlik hayatına başladı. 1982 yılında TRT Trabzon ve Van radyolarında çalışan ünlü sunucu 1986 yılında Ankara Radyosu ve Ankara televizyonlarında görev almaya başladı.

Serap Paköz, ilk özel televizyon deneyimine ise 1997 yılında Kanal D'de başladı. 2,5 yıl sonra Kanal 6 ve ATV’ye transfer oldu. Ardından TGRT'ye geçti.

Sabah Haberleri, Kadının Sesi ve Sizin Sesiniz isimli kadın programları hazırlayıp sunan Serap Paköz, 2005 yılında Show TV'de Biz Bize programını hazırlayıp sundu.

Haberin Devamı

2007 yılında, Show TV'de yayınlanan sunuculuklarını Zeynep Tokuş ve Behzat Uygur‘un yaptıkları 'Şarkı Söylemek Lazım' adındaki yarışma programında Hakan Aysev koçluğunda yarıştı.

2009 yılında Star TV'de Suç ve Ceza adındaki programı, 2012 yılında ise ATV'de Yeniden Başlayalım programını hazırlayıp sundu.

2013 yılında FOX TV ekranlarında yayınlanan Yeni Bir Umut programının sunuculuğunu üstlendi.

Ünlü müzisyen Sümer Ezgü ile 1887 yılında dünya evine giren Serap Ezgü’nün bu evlilikten 1988 yılında Ceren Ezgü isminde bir kızı dünyaya geldi. Çift 1999 yılında ayrıldı.