Magazin Set Ekstra, bu hafta 'Yargı' dizisinin setinde...

Set Ekstra, bu hafta 'Yargı' dizisinin setinde...

Paylaş
Set Ekstra, bu hafta 'Yargı' dizisinin setinde...

Tara de Vries'in sunumuyla ekranlara gelen 'Set Ekstra', merakla beklenen beşinci bölümünde, Kanal D'nin pazar akşamlarına damga vuran dizisi 'Yargı'nın setine konuk oldu. Ceylin karakteriyle izleyicilerin beğenisini kazanan Pınar Deniz, Ilgaz Savcı rolüyle Kaan Urgancıoğlu ve Komiser Eren rolüyle Uğur Aslan, Magazin D Haber Müdürü Asiye Acar'a konuştu.

Ali Bilgin rejisinin Sema Ergenekon kalemiyle buluştuğu, Ay Yapım imzalı Yargı dizisine, Kanal D'de pazar günleri saat 09:20'de yayınlanan Set Ekstra konuk oldu.

Haberin Devamı

Heyecanın bir an olsun düşmediği dizinin kadrosunda; Kaan Urgancıoğlu ve Pınar Deniz ile beraber Hüseyin Avni Danyal, Uğur Polat, Cezmi Baskın, Mehmet Yılmaz Ak, Kenan Bal, Zeyno Eracar, Uğur Aslan, Arda Anarat, Şükran Ovalı, Muttalip Müjdeci, Merih Ermakastar, Emir Özden, Samet Kaan Kuyucu, Elif Melda Yılmaz, Pınar Çağlar Gençtürk, Nilgün Türksever, Onur Özaydın, Beren Nur Karadiş, Zeynep Atılgan ve Merve Ateş yer alıyor.

Magazin D Haber Müdürü Asiye Acar, dizinin en heyecanlı sahnelerinin geçtiği adliye koridorunda Pınar Deniz, Kaan Urgancıoğlu ve Uğur Aslan'la röportaj yaptı.