Magazin Şeyma Subaşı'nın eski kocası Meedo sosyal medyaya bomba gibi düştü! 'Beni özledin mi?' mesajını gören şaşkına döndü

Şeyma Subaşı'nın eski kocası Meedo sosyal medyaya bomba gibi düştü! 'Beni özledin mi?' mesajını gören şaşkına döndü

Paylaş
Şeyma Subaşı'nın eski kocası Meedo sosyal medyaya bomba gibi düştü! 'Beni özledin mi?' mesajını gören şaşkına döndü

Bi dönemler Acun Ilıcalı ile yaşadığı aşk sonrası birlikteliklerini evlilik ile taçlandıran Şeyma Subaşı, Acun Ilıcalı'dan ayrıldıktan bir süre sonra Mohammed Alsaloussi ile dünyaevine girdi. 4 ay süren evliliğiyle gündemden düşmeyen Şeyma Subaşı'nın ayrılığı da evliliği gibi gündem olmuştu. Şeyma Subaşı'nın eski kocası Meedo son paylaşımıyla sosyal medyayı salladı. 'Beni özledin mi? mesajını görenler ne tepki vereceğini bilemedi.

Mısırlı milyarder sevgilisi Mohammed Alsaloussi ile 3 gün 3 gece süren ihtişamlı bir düğünle evlenen Şeyma Subaşı, düşünden 4 ay sonra boşanma kararı alıp birlikteliği birtmişti.

Haberin Devamı

29 Eylül 2023'te tek celsede boşanan Şeyma Subaşı ve Mohammed Alsaloussi, boşanmanın ardından Şeyma Subaşı'nın adı farklı isimlerle anıldı. Subaşı, "Boşandığımdan beri 4 aydır belki daha fazla kimsenin elini bile tutmadım,flörtleşmedim, konuşmuyorum hiç kimseyle alakam yok" diyerek dedikodulara son noktayı koydu.

Şeyma Subaşı'nın eski kocası Meedo bugün yaptığı bir paylaşımla gündem oldu. Instagram hesabından bir WhatsApp mesajı paylaşan Meedo 'Beni özledin mi? mesajıyla gündem oldu.

Bu paylaşım bazı sosyal medya kullanıcıları tarafından 'Şeyma Subaşı'na gönderme' olarak yorumlandı.