Magazin Son dakika... Mina Başaran'ın nişanlısı Murat Gezer'den duygulandıran ilan

Son dakika... Mina Başaran'ın nişanlısı Murat Gezer'den duygulandıran ilan

Paylaş
Son dakika... Mina Başaran'ın nişanlısı Murat Gezer'den duygulandıran ilan

İran'da geçen yıl düşen jet kazasında hayatını kaybeden Mina Başaran'ın ölümünün birinci yıl dönümünde nişanlısı Murat Gezer, gazetelere duygusal bir ilan verdi

Mina Başaran'ın nişanlısı Murat Gezer'in gazetelere verdiği ilan duygulandırdı.

Haberin Devamı

İlanda Murat Gezer, "Mina'm... Minik kalpli meleğim...Bugün sen gideli birinci senemiz. Sen yerine birini koyamadığım gururum, bir tanecik meleğimsin. Bana yaşattığın tüm güzellikler ve anılar için sana minnettarım...Murty'n'' yazdı.

İran'da 11 Mart 2018 tarihinde meydana gelen kazada, kaptan Pilot Beril Gebeş ve ikinci Pilot Melike Kuvvet'in kokpitinde bulunduğu Başaran Holding'e ait, TC-TRB tescilli Bombardier Challenger 604 tipi iş jeti, Birleşik Arap Emirlikleri'nden İstanbul'a gelişte düşmüş, kazada Hüseyin Başaran'ın kızı Mina Başaran ile 7 arkadaşının da aralarında olduğu 11 kişi yaşamını yitirmişti.

İş jeti kazasının birinci yılı dolmasına rağmen kaptan pilot Beril Gebeş'in cenazesi ise hala bulunamadı.

Haberin Devamı

EVDE DUA, MEZARDA ANMA

Sabah gazetesi yazarı Bülent Cankurt da bugünkü yazısında Murat Gezer'in Mina Başara için anma töreni düzenleyeceğini bahsetti. İşte o yazı:

''Düğüne 34 gün kala nişanlısı Mina'yı kaybeden Murat Gezer'in bugün Mina'nın Göktürk'teki mezarı başında saat 17.00'de anma töreni düzenleyeceğini öğrendim. Başaran Ailesi ile bağlarını hiç koparmayan, hatta daha da güçlendiren Murat Gezer; anma törenine Mina'nın tüm arkadaşlarını davet etmiş. Bu arada kızının birinci ölüm yıldönümünde Mina'nın Çocukları adlı yardım projesini başlatan Beril Başaran da, akşam Göktürk'teki evlerinde kızı için dua okutacak. Duaya, Başaran Ailesi'nin yakın dostları katılacak. Bir kez daha Mina'ya Allah'tan rahmet, başta Başaran Ailesi ve Murat Gezer olmak üzere tüm sevenlerine sabır diliyorum.''