Magazin 17 Haziran Cuma Survivor All Star bireysel dokunulmazlığı kim kazandı? Survivor 2. eleme adayı kim oldu?

17 Haziran Cuma Survivor All Star bireysel dokunulmazlığı kim kazandı? Survivor 2. eleme adayı kim oldu?

Paylaş
17 Haziran Cuma Survivor All Star bireysel dokunulmazlığı kim kazandı? Survivor 2. eleme adayı kim oldu?

Survivor’da 2. eleme adayı da belli oldu. En iyilerin yarıştığı Survivor All Star’da yarışmacıları final heyecanı sararken artık takımlar kaldırıldı yarışmacılar parkura bireysel dokunulmazlığı kazanmak için çıkarken, dokunulmazlığı kazanan isim eleme adayını da seçiyor. Peki, 17 Haziran Cuma bireysel dokunulmazlığı kim kazandı? Survivor 2. eleme adayı kim oldu? İşte dün akşam adada yaşananlar…

17 Haziran Cuma akşamı Survivor’da kalan 8 yarışmacı bireysel dokunulmazlığı kazanmak için kıran kırana bir mücadele sergiledi. İlk dokunulmazlığı kazanan Batuhan eleme adayı olarak Berkan’ın ismini vermişti. Dün akşam TV8 ekranları nefes kesen bir yarışmaya daha sahne oldu. Her parkurda rakibini eleyerek ilerleyen yarışmacılar finalde bireysel dokunulmazlığı almak için yarıştı. İşte 17 Haziran Cuma akşamı bireysel dokunulmazlığı kazanan isim ve Survivor’un 2. eleme adayı...

Haberin Devamı

DÜN AKŞAM ÖDÜL OYUNUNU KİM KAZANDI?

Survivor’da bireysel dokunulmazlık oyunundan önce ödül oyunu oynandı. Oyunun kazananı Adem oldu ve ademin seçtiği Hikmet, Batuhan ve Ayşe de bu ödülden faydalandı.

17 HAZİRAN CUMA BİREYSEL DOKUNULMAZLIĞI KİM KAZANDI?

17 Haziran Cuma akşamı Survivor yine nefes kesen bir mücadeleye tanık oldu. Adada kalan, Ogeday, Adem, Berkay, Batuhan, Hikmet, Nagihan, Ayşe ve Nisa bireysel dokunulmazlık için parkura çıktı.

Parkura çıkan her iki yarışmacıdan biri rakibini eleyerek bir üst tura çıkarken, tüm rakiplerini elen Adem ve Ogeday final etabında karşı karşıya geldi.

Finalde Adem Ogeday karşısında 4-2’lik üstünlük elde ederek bireysel dokunulmazlığı almaya hak kazandı.

SURVİVOR 2. ELEME ADAYI KİM OLDU?

Survivor’da değişen kurallar gereği artık eleme adayını bireysel dokunulmazlık oyununu kazana isim belirliyor. Dün akşam bireysel dokunulmazlığı Adem kazandığı için eleme adayını seçme hakkı da onda oldu.

Haberin Devamı

Adem 2. eleme adayı olarak Ogeday’ı seçti.

Böylelikle Survivor’da bu haftanın ilk eleme adayı Berkan olurken ikinci eleme adayı da Ogeday oldu.